5 vinkkiä vaikutuksen tekemiseen
3.1.2022

5 vinkkiä vaikutuksen tekemiseen

Palkitse tiimi

Arkipäivien auringoksi lounassopimus, toimistolle piristykseksi yllätyskakkukestit tai tiimille tunnustukseksi lahjakortit. Vaihtoehtoja on monia, mutta kaikki varmasti ilahduttavat ja motivoivat työntekijöitä.

Yllätä asiakkaasi tarjoiluilla

Tee vaikutus, ja tilaa näyttävä ja maistuva kokoustarjoilu suoraan asiakkaasi tiloihin toimitettuna. Tarjoiluna voi olla vaikkapa maistuva aamupala, herkullinen lounas tai kakkukahvit.

Miriams tuotteita

Kiitä kakulla

Tilaa sokeriprintattu kakku omalla logolla tai kuvalla, ja toimitamme sen toiveidesi mukaan henkilökohtaisen viestin kera. Kakku voidaan koristella persoonallisesti yrityksen logolla tai hauskalla tekstillä.

Kohtaa keskustan kahvilassa

Sovi rennompi tapaaminen tunnelmalliseen kahvilaamme tai valmiiksi katettuun pöytään kabinettiimme. Voitte järjestää myös tiimillesi pienen kokous- tai koulutustilaisuuden kabinettiimme ja nauttia samalla kahvilan herkuista.

Motivoi työyhteisöä

Toisiko teidän työyhteisöönne puhtia viikoittainen hyvinvointiaamiainen tai vaikkapa salaattiklubi aina perjantaisin? Useat yritykset ovat saaneet uutta puhtia herkuistamme. Kysy lisää eri mahdollisuuksistamme!

 

Ota yhteyttä:

Eveliina Kuusniemi

Asiakkuusvastaava

050 5431487
eveliina.kuusniemi@miriams.fi