Miriam's Herkkukauppa

VALITSE TUOTEKATEGORIA

Erikoisuudet Kondiittori suosittelee

Salmiakki-suklaakakku

gluteenitonlaktoositon

Saatavilla 19.11.

Suklaa ja salmiakki, mikä makuhermoja kutkuttava yhdistelmä! Miriam'sin kondiittorien kehittämä kakku maistuu erityisesti isille, isoisille ja Movemberin viettäjille, mutta myös kaikille muille herkkusuille. 

 

Mehevän suklainen, gluteeniton kakkupohja on täytetty laktoosittomalla maitosuklaalla ja salmiakilla maustetulla tuorejuustotäytteellä.  Kakun pintaa peittää salmiakki-maitosuklaakreemi. Koristeeksi asettelemme Miriam'sin oman macaron-leivoksen, salmiakkimakeisia ja hupaisasti tyylitellyt sokerimassaviikset!

n. 6 hlö 44,50€
Aseta nouto-/kuljetuspäivä
12-18 hlö 59,50€
Aseta nouto-/kuljetuspäivä

Tutustu myös näihin herkkuihin

Mango-banaanikakku
Mango-banaanikakussa maistuu kevät! Pohjan välistä löytyy vaniljakiisseliä, banaania ja mangoa.
Omena-kinuskisacher
Talon omenahillolla, mascarponella ja kinuskikermalla täytetty sacherkakku on syyspäiviin suunniteltu herkku.
Rommimokkakakku
"Semi-naked"-mallisen kakun välistä löytyy useampi kerros kahvilla, banaanilla ja rommilla maustettua vaniljakiisselitäytettä.
Salmiakki-suklaakakku
Salmiakkisuklaakakku maistuu erityisesti isille, isoisille ja Movemberin viettäjille, mutta myös kaikille muille herkkusuille.
Siilikakku
Tämä suloinen siilikakku on erityisesti lasten suosikki! Siilihahmon sisuksiin on piilotettu Miriam'sin supermehevä porkkanakakku.
Vadelma-maitosuklaakakku
Kakun hennon vaaleanpunainen pinta saadaan vadelmapyreellä maustetusta voikreemistä, ja päälle valutetaan vielä Fazerin maitosuklaata.