Miriam's Herkkukauppa

VALITSE TUOTEKATEGORIA

Salmiakki-suklaakakku

gluteenitonkauratonlaktoositon

Saatavilla 12.12.

Suklaa ja salmiakki, mikä makuhermoja kutkuttava yhdistelmä! Miriam'sin kondiittorien kehittämä kakku maistuu erityisesti isille, isoisille ja Movemberin viettäjille, mutta myös kaikille muille herkkusuille. 

 

Mehevän suklainen, gluteeniton kakkupohja on täytetty laktoosittomalla maitosuklaalla ja salmiakilla maustetulla tuorejuustotäytteellä.  Kakun pintaa peittää salmiakki-maitosuklaakreemi. Koristeeksi asettelemme Miriam'sin oman macaron-leivoksen, salmiakkimakeisia ja hupaisasti tyylitellyt sokerimassaviikset!

n. 6 hlö 44,50€
Aseta nouto-/kuljetuspäivä
12-18 hlö 59,50€
Aseta nouto-/kuljetuspäivä

Tutustu myös näihin herkkuihin

After eight -kakku 4-6 hlö
Täyteläisen suklaan ja raikkaan mintun klassinen mutta aina yhtä pettämätön yhdistelmä. Mutakakkumaisen suklaapohjan päällä herkullinen suklaakreemitäyte.
Appelsiinisuklaakakku
Niin täydellisen pehmeä mokkainen suklaakakkupohja, jonka välissä pehmeää ja suussasulavaa kinuskipaahteista appelsiinikreemiä. Vegaaninen kakku
Daim-kakku 4-6 hlö
Daim-kakulla taittuu ankarinkin makeannälkä. Mantelisen maukkaan, pehmeän kakun välissä on täyte Daim-rouheesta sekä aidosta vaniljasta itse tehdystä vaniljakiisselistä.
Kakkulahjakortti
Tässäpä maistuva lahjaidea kaikille herkkusuille! Kakkulahjakortilla valittavana on haluamanne kokonainen kakku ihanista vaihtoehdoistamme.
Kinuski-puolukkakakku 4-6 hlö
Miriam’sin suosituimpia kakkuja kautta aikojen! Viettelevä makean ja kirpeän liitto syntyy suomalaisista puolukoista sekä itse tehdystä kinuskista.
Mansikkainen rahkakermakakku
Kesän juhliisi! Yksinkertainen on kaunista, maukasta ja raikasta, varsinkin tässä kakussa.