Miriam's Herkkukauppa

VALITSE TUOTEKATEGORIA

Suklaa-appelsiiniunelma

gluteenitonkauratonluontaisesti gluteenitonvehnätön

Saatavilla 7.12.

Namnam, nyt löytyi joulun suklaasuosikki, joka pesee kaikki joulukalenterit 6-0.  Appelsiinin ja maitosuklaan yhdistelmä on klassikko, joka meidän piti uudistaa ja leipoa jälleen kerran kakun muotoon. Kakku kätkee sisälleen mehevän aidosti suklaisen kakkupohjan sekä kermaisen maitosuklaa-appelsiinitäytteen. Tässä kakussa todellakin maistat aidon appelsiinin, sillä me emme suosi aromeita. Aidot ja syvät maut takaa aidon makunautinnon. 

10-15 hlö 44,50€
Aseta nouto-/kuljetuspäivä
n. 6 hlö 39,50€
Aseta nouto-/kuljetuspäivä

Tutustu myös näihin herkkuihin

After eight -kakku 4-6 hlö
Täyteläisen suklaan ja raikkaan mintun klassinen mutta aina yhtä pettämätön yhdistelmä. Mutakakkumaisen suklaapohjan päällä herkullinen suklaakreemitäyte.
Appelsiinisuklaakakku
Niin täydellisen pehmeä mokkainen suklaakakkupohja, jonka välissä pehmeää ja suussasulavaa kinuskipaahteista appelsiinikreemiä. Vegaaninen kakku
Daim-kakku 4-6 hlö
Daim-kakulla taittuu ankarinkin makeannälkä. Mantelisen maukkaan, pehmeän kakun välissä on täyte Daim-rouheesta sekä aidosta vaniljasta itse tehdystä vaniljakiisselistä.
Kakkulahjakortti
Tässäpä maistuva lahjaidea kaikille herkkusuille! Kakkulahjakortilla valittavana on haluamanne kokonainen kakku ihanista vaihtoehdoistamme.
Kinuski-puolukkakakku 4-6 hlö
Miriam’sin suosituimpia kakkuja kautta aikojen! Viettelevä makean ja kirpeän liitto syntyy suomalaisista puolukoista sekä itse tehdystä kinuskista.
Mansikkainen rahkakermakakku
Kesän juhliisi! Yksinkertainen on kaunista, maukasta ja raikasta, varsinkin tässä kakussa.