Miriam's Herkkukauppa

VALITSE TUOTEKATEGORIA

Tuplasuklaa suolapähkinäkakku

gluteenitonkauratonsisältää pähkinäävehnätön

Saatavilla 8.12.

Tätä kakkua kantaa ranskalaisen suklaakakun pohja, jonka päällä on kinuskinen kakun sydän karamellisoidusta kondensoidusta maidosta. Makean pohjan päällä on reilu kerros suolaisia pähkinöitä ja niiden kantena kakun kuorruttava makea valkosuklaakerma. Tällä herkulla lähtee makean himo tuossa tuokiossa. Tämä kakku on kahvilalla tunnettu Naistenpäivän nimikkokakkuna ja sitä on toivottu verkkokauppaankin, joten teidän toiveestanne saammeko esitellä, herkkusuiden sydänystävä: Tuplasuklaa-suolapähkinäkakku!

 

Kakku on 10-15 hlö:lle

Tuplasuklaa suolapähkinäkakku 44,50€
Aseta nouto-/kuljetuspäivä

Tutustu myös näihin herkkuihin

After eight -kakku 4-6 hlö
Täyteläisen suklaan ja raikkaan mintun klassinen mutta aina yhtä pettämätön yhdistelmä. Mutakakkumaisen suklaapohjan päällä herkullinen suklaakreemitäyte.
Appelsiinisuklaakakku
Niin täydellisen pehmeä mokkainen suklaakakkupohja, jonka välissä pehmeää ja suussasulavaa kinuskipaahteista appelsiinikreemiä. Vegaaninen kakku
Daim-kakku 4-6 hlö
Daim-kakulla taittuu ankarinkin makeannälkä. Mantelisen maukkaan, pehmeän kakun välissä on täyte Daim-rouheesta sekä aidosta vaniljasta itse tehdystä vaniljakiisselistä.
Kakkulahjakortti
Tässäpä maistuva lahjaidea kaikille herkkusuille! Kakkulahjakortilla valittavana on haluamanne kokonainen kakku ihanista vaihtoehdoistamme.
Kinuski-puolukkakakku 4-6 hlö
Miriam’sin suosituimpia kakkuja kautta aikojen! Viettelevä makean ja kirpeän liitto syntyy suomalaisista puolukoista sekä itse tehdystä kinuskista.
Mansikkainen rahkakermakakku
Kesän juhliisi! Yksinkertainen on kaunista, maukasta ja raikasta, varsinkin tässä kakussa.