PARASTA PÖYTÄÄN PALAVEREISTA PITOIHIN 

Saatte meiltä puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista valmistettua ruokaa, suolaisia ja makeita kahviherkkuja sekä tilauskakkuja asiakkaillenne, työntekijöillenne tai yhteistyökumppaneillenne! 

Piristä palaveria parhaimmilla herkuilla, tuo koulutuksiin lisäpotkua ravitsevalla ruoalla tai osoita yhteistyökumppanillenne yhteistyönne merkitys viemällä heille logokakku yrityksen syntymäpäivänä!
 

Mitä kaikkea meiltä saa tilattua? 

Löydät tarjoiluvalikoimamme verkkokaupasta, mutta loihdimme tarvittaessa hyvin monipuolisesti erilaisia sekä herkullisia ruokia ja tilauskakkuja myös valikoiman ulkopuolelta. Pystymme tekemään mitä tahansa logokakuista suuriin juhlatarjoiluihin. Kerro toiveesi, niin vastaamme siihen!
 

Mille alueelle toimitamme ruokaa ja herkkuja?

Toimitamme tuotteet Jyväskylän alueelle.

Kuinka nopeasti toimitamme tilauksenne? 

Tilauskakkuja ja muita pieniä tilauksia, esimerkiksi täytettyjä sämpylöitä, pystymme toimittamaan jopa saman päivän aikana. Isommissa tilauksissa pyydämme teitä tekemään tilauksen 2–3 arkipäivää ennen toivottua toimitusaikaa. Suurissa, yli 30 henkilön ruoat tai muuten määrällisesti isoissa tilauksissa toivomme, että tilaatte tuotteet vähintään viikkoa aiemmin.

Meiltä saatte tarvittaessa myös esillepanon ja tarjoilupalvelun myös iltatilaisuuksiin.


Tilaukset voit tehdä helpoimmin verkkokaupassamme. Nettipankkimaksun lisäksi tarjoamme asiakasyrityksillemme korttimaksu- sekä laskutusmahdollisuuden.

Isommissa, yli 30 henkilön ruoat tai määrällisesti suurissa tilauksissa pyydämme teitä tekemään tilaukset puhelimitse tai sähköpostilla. Räätälöimme mielellämme tarpeisiinne vastaavia pieniäkin tuotteita tai palveluita verkkokaupan ulkopuolelta. Näistä saatte lisätietoa puhelimitse tai sähköpostilla.

p. 050 432 9711

myynti@miriams.fi

Tilaajan tiedot

Kerrotko vielä milloin noudat tilauksesi? Jos et tiedä, jätä tyhjäksi.

Ostoskorisi on tyhjä.

Tilaa ja nouda tuotteita Herkkukaupastamme.