Lounas Jyväskylä – Miriam’sin salaatti- ja keittolounas

Keittolounas

7,90

Keittolounaamme jää kesätauolle 1.5.-31.8.2019!

Keittolounas sis. leivän, veden ja jälkiruokakahvin/-teen.

Lisukesalaatti keiton kanssa 3,90 €. Lasten keittolounas 5,90 €.
Keitot ovat laktoosittomia ja gluteenittomia, ellei toisin mainita.
Keittolounas tarjolla arkisin klo 10.30 –14.

Katso salaattimenumme

Miriam'sin maistuvat lounaat Jyväskylän keskustassa

Tarjolla herkullinen lounas Jyväskylän keskustassa arkipäivisin klo 10.30–14.00. Salaatteja on toki tarjolla vielä klo 18.30 asti. Voit ottaa lounaan mukaasi myös kätevästi take awayna!

Lounas sisältää salaatin tai keiton, aamulla itse leipomiemme leipien leipäbuffetin, veden, paikallisen TakeT-teekaupan haudutetun teen ja Papu-paikallispaahtimon tuorepaahdetun luomukahvin.

Lisukesalaatti keiton kanssa maksaa 3,50 €. Tarjoilemme myös lapsille keittolounasta hintaan 5,90 €. Keittomme ovat lähes aina laktoosittomia ja gluteenittomia. Mikäli keitto ei ole laktoositon ja gluteeniton, niin mainitsemme siitä kyseisen keiton kohdalla erikseen.

Salaateistamme sanotaan monesti, että ne ovat Jyväskylän parhaita. Se onkin tavoitteemme: haluamme tarjota asiakkaillemme niin maistuvan lounaan, että he haluavat tulla syömään terveellistä ja puhdasta ruokaamme myös jatkossa. Olemme onnistuneet tavoitteessamme varsin hyvin, koska emme ole markkinoineet lounastamme paljoakaan, vaan luoksemme tullaan usein suosittelujen kautta. Miriam’s tarjoaakin kaupungin herkullisimpia lounaita Jyväskylän keskustassa.

Huomioimme tuotteissamme myös erityisruokavaliot. Allergeeneistä saat lisätietoa ottamalla meihin yhteyttä tai kysymällä henkilökunnaltamme paikan päällä.

Mikä sitten saa asiakkaamme kehumaan salaattejamme niin herkullisiksi?

Uskomme, että siihen on monta syytä.

Ensinnäkin, käytämme vain aitoja, raikkaita ja puhtaita raaka-aineita, joita yhdistelemme salaateissamme harkitusti ja testatusti.

Toiseksi, käytämme näitä hyväksi todettuja raaka-aineita salaateissamme erittäin monipuolisesti. Koostamme salaattimme 7–10 tarkkaan valitsemastamme raaka-aineesta, jotta ne veisivät kovimmankin nälän.

Pohjana salaateillemme toimivat mm. rapea ja raikas salaattisekoitus, mehukkaat kirsikkatomaatit, makeat viinirypäleet ja päärynät, tuorekurkku ja tuore paprika, avokado, ja marinoidut punasipuliviipaleet.

Lisämausteeksi laitamme salaatteihimme vielä mm. paahdettuja siemeniä, rapeita ja sopivan suolaisia krutonkeja, talon paholaisen hilloa, parmesaania, halloumia ja vuohenjuustoa.

Toki mukaan mahtuu vielä yrtti- ja BBQ-maustettu kana, marinoitu tofu, loimulohi sekä herkulliset ja erillisessä kipossa tarjoiltavat salaattikastikkeet, jotka muuten ovat itse tekemiämme. 

Kolmanneksi, teemme salaatit aina tilauksesta. Valmiita vitriinisalaatteja meillä ei tarjoilla lainkaan, vaan aloitamme salaattisi valmistamisen heti tilauksesi jälkeen – juustojen paistamista myöten.

Mikä kruunaisikaan raikkaan vastavalmistetun salaatin paremmin kuin vastapaistettu ja lämmin halloumi tai vuohenjuusto?

Voit siis olla varma, että meillä syömäsi lounassalaatti on ruokaisa ja herkullinen ja ennen kaikkea niin tuore, kuin vain lounas Jyväskylän keskustassa voi olla.

Tervetuloa herkulliselle lounaalle!

Tilaajan tiedot

Kerrotko vielä milloin noudat tilauksesi? Jos et tiedä, jätä tyhjäksi.

Ostoskorisi on tyhjä.

Tilaa ja nouda tuotteita Herkkukaupastamme.