Pitopalvelua ikimuistoisiin hetkiin

Tarjoamme catering-palvelujamme juhliin ja muihin tilaisuuksiin.

Toteutamme tarpeisiinne yksilöityä pitopalvelua pienemmistä tilaisuuksista aina suurempiin kahvi- ja ruokatarjoiluihin.

Laadukasta pitopalvelua Keski-Suomessa

Miriam’sin pitopalvelu Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella tarjoaa täysin tarpeisiinne yksilöityä catering-palvelua. Pitopalvelumme kattaa salaatti- ja ruokatarjoilut sekä monipuoliset kahvitukset ja cocktailtilaisuudet. Valmistamme ruoat ja leivokset käsin aidoista raaka-aineista, jotta voimme tarjota teille joka kerta suussasulavan herkullisia ja aitoja makuja. Monipuoliseen valikoimaamme voit tutustua HERKKUKAUPASSA tai kerromme mielellämme lisää myös muista menuvaihtoehdoista!

Pyydä tarjous!

 

Millaisia tilaisuuksia järjestämme?

Tarjoamme catering-palvelujamme monipuolisesti mm. muistotilaisuuksiin, kastejuhliin, valmistujaisiin, syntymäpäiville sekä pienempiin hääjuhliin. Myös erilaiset cocktailtilaisuudet kuuluvat osaamisalueeseemme. Pitopalvelumme voit tilata Jyväskylän seudun juhlatiloihin tai kotiisi. Meiltä saat halutessasi myös astiat ja pöytäliinat vuokralle.

Kauttamme voit varata myös Nikolainkulman juhlatiloja parhaalla paikalla Jyväskylän keskustassa. Nikolainkulmassa järjestämme tilaisuuden alusta loppuun, jolloin te voitte keskittyä juhlista nauttimiseen.

Tutustu Nikolainkulmaan

 

Etsitkö osaavaa pitopalvelua tai juhlatiloja?

Autamme mielellämme juhlasi järjestelyssä olipa kyseessä sitten menun suunnittelu, juhlapaikan valinta tai muuta kysyttävää juhlien järjestämisestä. Mikäli siis etsit osaavaa pitopalvelua tai juhlatiloja Jyväskylän alueella, niin ole meihin yhteydessä!

 

Ota yhteyttä:

Eveliina Kuusniemi (Catering-vastaava)

Puh. 050 5431487
myynti@miriams.fi

INSPIROIDU IDEOISTAMME