Pitopalvelua ikimuistoisiin hetkiin

Tarjoamme catering-palvelujamme juhliin ja moniin muihin tilaisuuksiin.

Pitopalvelumme tarjoaa aina käsityönä ja parhaista raaka-aineista valmistetut menukokonaisuudet sinulle sopivalla tavalla. 

Laadukasta pitopalvelua Jyväskylässä

Miriam’sin pitopalvelu Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella tarjoaa täysin tarpeisiinne yksilöityä catering-palvelua. Pitopalvelumme kattaa herkulliset salaatti- ja ruokatarjoilut sekä monipuoliset kahvitukset ja cocktailtilaisuudet. Meille tärkeitä kulmakiviä ovat aitous, laadukkaat raaka-aineet ja ystävällinen palvelu. Valmistamme ruoat ja leivokset käsin parhaista raaka-aineista, jotta voimme tarjota teille joka kerta suussasulavan herkullisia ja aitoja makuja. Tutustu alta valmiisiin menuehdotelmiin tai kerromme mielellämme lisää myös muista menuvaihtoehdoista!

Pyydä tarjous!

TUTUSTU MENUPAKETTEIHIN

 

Millaisia tilaisuuksia järjestämme?

Tarjoamme pitopalvelua monipuolisesti mm. muistotilaisuuksiin, kastejuhliin, valmistujaisiin, rippijuhliin, syntymäpäiville sekä pienempiin hääjuhliin. Myös erilaiset cocktailtilaisuudet kuuluvat osaamisalueeseemme. Pitopalvelumme voit tilata Jyväskylän seudun juhlatiloihin tai kotiisi. Meiltä saat halutessasi myös astiat ja pöytäliinat vuokralle.

Kauttamme voit varata myös Nikolainkulman juhlatilat parhaalla paikalla Jyväskylän keskustassa. Nikolainkulmassa järjestämme tilaisuuden alusta loppuun, jolloin te voitte keskittyä juhlista nauttimiseen.

Tutustu Nikolainkulmaan

 

Etsitkö osaavaa pitopalvelua tai juhlatiloja?

Autamme mielellämme juhlasi järjestelyssä olipa kyseessä sitten menun suunnittelu, juhlapaikan valinta tai muuta kysyttävää juhlien järjestämisestä. Mikäli siis etsit osaavaa pitopalvelua tai juhlatiloja Jyväskylän alueella, ole meihin yhteydessä!

 

Ota yhteyttä:

Eveliina Kuusniemi (Catering-vastaava)

Puh. 050 5431487
myynti@miriams.fi

INSPIROIDU IDEOISTAMME