16.8.2023

5 vinkkiä vaikutuksen tekemiseen

Palkitse tiimi

Arkipäivien auringoksi lounassopimus, toimistolle piristykseksi yllätyskakkukestit tai tiimille tunnustukseksi lahjakortit. Vaihtoehtoja tiimisi palkitsemiseen on monia, mutta kaikki varmasti ilahduttavat ja motivoivat työntekijöitä.

Kiitä kakulla

Tilaa herkullinen kakku yrityksen omalla logolla tai hauskalla tervehdyksellä kiitokseksi yhteistyökumppanille tai tiimille hyvästä työstä. Myös eläköitymiskahvitukset ja syntymäpäiväkakut saavat varmasti hymyn huulille, ja toimitamme ne toiveidesi mukaan henkilökohtaisen viestin kera. 

 

Konditoria & kahvila

Yllätä asiakkaasi tarjoilulla

Tee vaikutus, ja tilaa näyttävä ja maistuva kokoustarjoilu suoraan asiakkaasi tiloihin toimitettuna. Tarjoiluna voi olla vaikkapa maistuva aamupala, herkullinen salaattilounas tai kakkukahvit. Toimitamme tarjoiluja myös iltatilaisuuksiin.

Kohtaa keskustan kahvilassa

Sovi rennompi tapaaminen tunnelmalliseen kahvilaamme tai rauhalliseen kabinettiimme. Voit järjestää myös tiimillesi pienen kokous- tai koulutustilaisuuden kabinettiimme ja nauttia samalla kahvilan herkuista.

Motivoi työyhteisöä

Toisiko teidän työyhteisöönne puhtia viikoittainen hyvinvointiaamiainen tai vaikkapa salaattiklubi aina perjantaisin? Useat yritykset ovat saaneet uutta puhtia herkuistamme. Kysy lisää eri mahdollisuuksistamme!

 

Yritystilaisuudet ja kokoustarjoilut Jyväskylässä

 

Herkkupalvelumme tekee kohtaamisista tärkeitä

Miriam'sin herkkupalvelu auttaa kiittämään, palkitsemaan tai yllättämään työyhteisösi, yhteistyökumppanisi tai asiakkaasi. Ideoimme juuri teidän tarpeisiin sopivat herkut ja autamme toteuttamaan onnistuneet tilaisuudet. Lue lisää palveluistamme:

Herkkupalvelut yrityksille

 

Jos kaipaat ideoita ja vinkkejä tarjoiluihin tai tarvitset apua suuremman tapahtuman suunnitteluun, ota rohkeasti yhteyttä!

Eveliina Kuusniemi

Asiakkuusvastaava

050 5431487
eveliina.kuusniemi@miriams.fi