10.11.2023

Leipomomme uudistuu!

Miriam's kasvaa ja kehittyy - leipomomme siirtyi toukokuussa uusiin suurempiin toimitiloihin. Nyt meillä on mahdollisuus valmistaa teille enemmän suussasulavia herkkuja. Uuden leipomon yhteyteen avautuu myös kätevä noutopiste ennakkotilauksille.

 

Miriams_noutopiste

 

Leipomo-konditoriamme kasvaa!

Mahtavia uutisia Miriam'sin ystävät! Leipomomme on nimittäin muuttanut uusiin tuotantotiloihin Gradialle Jyväskylän Viitaniemeen. Nyt saman katon alta löytyvät vehnäleipomomme Leipälä ja kokonaan gluteeniton konditoria Kakkula. Tilat ovat erotettu toisistaan väliseinällä ja kummassakin pisteessä työskentelee oma henkilökuntansa. Nyt meiltä löytyykin taitavia leipureita ja kondiittoreja jo lähes kymmennen, ja lisäksi joukko alalle opettelevia harjoittelijoita! 

Uusista tiloista löytyvät mm. päivitetyt laitteet, reilusti työskentely- ja kylmäsäilytystilaa, kylmätyöskentelytilat ja jopa munkin valmistushuone!

Vanhat tuotantotilamme olivat jääneet auttamatta liian pieneksi. Nyt meillä onkin mahdollisuus ottaa vastaan isompi määrä tilauksia myös lyhyemmällä varoitusajalla. Esimerkiksi sesonkipäiville, kuten jouluksi, äitienpäivään ja valmistujaisiin, voimme valmistaa nyt entistä enemmän herkkuja juhliinne - ihan mahtavaa!

 

leipomo_noutopiste

Näppärä noutopiste ennakkotilauksille

Avaamme uuden leipomon yhteyteen myös kätevän noutopisteen ennakkotilauksille pe 10.11. - eli juuri sopivasti isänpäivän herkkutilauksiin. Jatkossa voit siis noutaa tilauksesi myös suoraan leipomolta Viitaniemestä. Nouto pisteeltä on helppoa, sillä läheltä löytyy mukavasti myös maksutonta parkkitilaa.

Noutopiste palvelee osoitteessa Viitaniementie 1 (Gradian tiloissa). Saapuminen Oppipuodin takaa ja ovesta löydät Miriam'sin logon. Noudot leipomolta perjantaisin klo 11-17 ja lauantaisin klo 9-12.

Näin noutopiste toimii:

  • Valitse sopivat tuotteet verkkokaupastamme
  • Valitse tilauksen toimitusvaiheessa "nouto leipomolta" ja haluamasi ajankohta
  • Maksa tilauksesi verkkokaupassa ja saat tilausvahvistuksen sähköpostiin
  • Nouda tilauksesi noutopisteeltä ja ei muuta kuin herkuttelemaan!

 

TUTUSTU VERKKOKAUPPAAN