11.7.2019

Miriam's ja Figaro yhteistyössä Nikolainkulman juhlatiloihin

Suuria uutisia, ystävät!

Joillekin kesä voi tarkoittaa leppoisaa lomailua tai tahdin hidastamista, mutta Miriam’sissa suunnataan vauhdilla eteenpäin. Alkukesästä julkaistiin nämä uudet, ihanat sivumme ja uudistettiin verkkokauppamme, ja nyt paljastettavana on jälleen jotain ihan uutta: yhteistyö ravintola Figaron kanssa jyväskyläläisittäin ikonisessa Nikolainkulmassa.

Jyväskylän keskustan ytimessä sijaitseva vaaleanpunainen Nikolainkulma on kaupungin tunnetuimpia maamerkkejä ja ainoita säilyneitä 1800-luvun puurakennuksia. Ellen ja Artturi Nyyssösen säätiön omistama kulmatalo taipuu juhlatilaksi, joka on sekä urbaani ja hienovaraisen modernisoitu että historiaansa kunnioittava ja klassisen kaunis – juuri Miriam’sille sopiva siis.

Miriam's ja Figaro yhteistyössä Nikolainkulman juhlatiloihin

Upea, suojeltu rakennus on säilytetty lähes alkuperäisasussaan myös sisältä, ja sieltä löytyy kolme erilaista tilaa juhliin, kokouksiin tai vaikka seminaareihin varattavaksi. Iso Nikolainsali sopii täydellisesti esimerkiksi häihin, kun taas pienemmät Jääkärikabinetti ja Vihreä salonki yritysten kokoustiloiksi tai pieniin perhejuhliin – mutta näistä lisää vielä myöhemmin!

Mukana ravintola Figaro

Ravintola Figaro taas on Jyväskylän ravintolakartan kirkas kestotähti, joka tuskin kaipaa kummempia esittelyjä useimmille asiakkaillemmekaan. Figaron a la carte -repertuaari ja huippuosaaminen esimerkiksi viinien parissa täydentävät Miriam’sin vahvuuksia niin, että yhdessä voimme tarjota kaupungin hurmaavimmat ja kiehtovimmat juhlat. Heidän kanssaan on ilo ja kunnia saada tehdä yhteistyötä!

Miriam's ja Figaro yhteistyössä Nikolainkulman juhlatiloihin

Aloitamme Nikolainkulman toimintamme syyskuussa, jolloin luvassa on lisätietoa tiloista ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista. Yhteydenottopyyntöjä otetaan kuitenkin jo vastaan Nikolainkulman sivujen kautta, joten kysy rohkeasti tiloja ja tarjoiluja tapahtumaasi.