10.6.2022

Pitopalvelua Jyväskylässä – Yksilöllisiä kattauksia kaikkiin juhliin

Elämässä tulee eteen monenlaisia juhlia, niin ilon täyttämiä kuin surun sävyttämiä. Haluamme olla auttamassa sinua näissä tärkeissä hetkissä. Olemme toteuttaneet vuosien kokemuksella erilaisia juhlia, ja autamme sinua ammattitaidolla niin tilaisuuden suunnittelussa kuin toteutuksessa.

miriams_pitopalvelu_jyvaskyla


Miriam’sin pitopalvelu Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella tarjoaa täysin tarpeisiinne yksilöityä pitopalvelua pienemmistä tilaisuuksista aina suurempiin kahvi- ja cocktailtarjoiluihin. Valmistamme ruoat ja leivokset käsin aidoista raaka-aineista, jotta voimme tarjota teille joka kerta suussasulavan herkullisia ja aitoja makuja. Olemme tehneet paljon kattauksia ja catering-palveluita erityisesti perhejuhliin ja autamme mielellämme myös sinun juhlasi järjestämisessä!


Millaisia tilaisuuksia järjestämme?

Pitopalvelumme kattaa kevyet salaatti- ja ruokatarjoilut sekä monipuoliset kahvitukset ja cocktailtilaisuudet. Kauttamme voit tilata cateringin Jyväskylän seudun juhlatiloihin tai omaan kotiisi. Meiltä saat halutessasi myös astiat ja pöytäliinat vuokralle.

Tässä esimerkkejä tilaisuuksista, joihin olemme toteuttaneet pitopalvelua:

Yksityistilaisuudet:

 • Muistotilaisuudet
 • Kastejuhlat
 • Valmistujaiset
 • Syntymäpäivät
 • Polttarit
 • Pienimuotoiset häät


Yritystilaisuudet:

 • Kokoukset
 • Palaverit
 • Yritysjuhlat
 • Työhyvinvointipäivät
 • Pikkujoulut
 • Gaalat
 • Koulutuspäivät

 

Millaisia ruokia ja herkkuja tarjoamme?

Meiltä saat valmiit menuehdotukset, mutta räätälöimme myös juuri sellaisen menun, jonka sinä haluat tarjoilla. Kerro siis meille hieman toiveistanne ja suunnittelemme teille menukokonaisuuden sekä kerromme kokemuksen myötä tulleita vinkkejämme onnistuneen menun luomiseen.

Huomioimme toiminnassamme erityisruokavaliot hyvin tarkasti. Saat siis tilattua ruoat esimerkiksi täysin vegaanisina, maidottomina, pähkinättöminä tai gluteenittomina. Erityisruokavalioille sopivista menuista kerromme mielellämme lisää sähköpostitse tai puhelimitse.

Monipuoliseen valikoimaamme suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä herkullisiin salaatteihimme voi tutustua HERKKUKAUPASSA. Sieltä voit tilata helposti myös pelkät tarjoilut juhliisi. Halutessanne autamme mielellämme kokonaisuuden suunnittelussa!

TUTUSTU VALIKOIMAAN

 

pitopalvelu_jyvaskyla

Nikolainkulman juhlatilat Jyväskylän keskustassa

Vuokraamme juhliin myös Nikolainkulman historiallisia juhlatiloja. Upea vaaleanpunainen puurakennus ja koristeelliset juhlasalit ovat omiaan erityisesti muistotilaisuuksien, kastejuhlien ja muiden perhejuhlien järjestämiseen. Nikolainkulmasta löytyy kolme eri kokoista tilaa ja kokonaisuuden suunnittelemme aina asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti. Nikolainkulmassa järjestämme tilaisuuden alusta loppuun, jolloin te voitte keskittyä juhlista nauttimiseen. Lue lisää Nikolainkulman juhlatiloista täältä!

 

nikolainkulma_juhlatila


Kaipaatko apua juhlien suunnitteluun?

Autamme mielellämme juhlasi järjestelyssä olipa kyseessä sitten menun suunnittelu, juhlapaikan valinta tai muuta kysyttävää juhlien järjestämisestä. Mikäli siis etsit osaavaa pitopalvelua tai juhlatiloja Jyväskylän alueella, niin ole meihin yhteydessä!

 

Ota yhteyttä:

Eveliina Kuusniemi (Catering-vastaava)

Puh. 050 5431487
myynti@miriams.fi