6.10.2023

Tarjoilut tyhy-päivään - Miriam'sin herkuilla onnistut!

Monessa yrityksessä yksi vuoden odotetuimmista juhlista on käsillä - nimittäin pikkujoulut ja virkistyspäivät! Mikäli olet suunnittelemassa firman tyhy-päivää tai pikkujouluja ja kaipaat inspiraatiota järjestelyihin, niin tässä Miriam'sin vinkit helppoihin tyhy-päivän tarjoiluihin.


miriams_tyhy-päivä_ruokailu_jyväskylä

 

Tarjoilut tyky-päivään tai pikkujouluihin

Pikkujoulut ja virkistyspäivät ovat monelle työntekijälle odotettu tilaisuus, ja työnantajalle mahdollisuus osoittaa kiitosta vuoden uurastuksesta. Siksi odotukset ja paineet onnistuneen tilaisuuden järjestämiselle kasvavat usein suureksi. 

Me lupaamme, että Miriam'sin herkullisilla tuotteilla et voi mennä vikaan! Autamme suunnittelemaan teidän tilaisuuteenne sopivan kokonaisuuden, ja halutessanne toimitamme tuotteet/astiat paikan päälle ja noudamme ne tilaisuuden jälkeen. Suurempiin tilaisuuksiin voit varata meiltä myös tarjoilijan hoitamaan järjestelyn, jolloin te voitte keskittyä tärkeimpään - eli hyvästä seurasta ja tunnelmasta nauttimiseen.

 

Millaisia ruokia ja herkkuja tarjoamme?

Virkistyspäivään soveltuvia helppoja tarjottavia ovat mm. ruokaisat salaattimme, suolaiset piirakat sekä tietenkin ihanat kakut ja leivonnaiset. Halutessanne toteutamme myös toiveidenne mukaiset lämpimät ruokatarjoilut kuten uunilohta, kananrintaa tai nyhtöpossua lisukkeineen. Tarjoilun luonne riippuu pitkälti valitun tilan ja ohjelman mukaan. Mikäli kyseessä on esimerkiksi saunailta tai ruokailu reippaan ulkoilun päätteeksi, ruokaisa salaattipakettimme ja suolaiset piirakat ovat oiva vaihtoehto kevyeksi ruokatarjoiluksi. Tai jos tilaisuutenne on enemmän cocktailtyyppinen, loidimme tarjolle herkullisen kattauksen erilaisia suolaisia ja makeita cocktailpaloja.


Menuesimerkki pikkujouluihin:

Ruokaisa salaattibuffet 2-3 valinnaisella salaatilla 

Salaatinkastikkeet

Talon leipää & levitettä

Suolaista piirakkaa (poro-puolukka / savulohi / kinkku-paprika / feta-tomaatti / tofu-pinaatti)

Makeat herkut valinnan mukaan esim. jouluinen kakkubuffet tai joulutortut


Monipuoliseen valikoimaamme voit tutustua myös HERKKUKAUPASSA. Suurempiin tilaisuuksiin valmistamme herkkuja myös valikoiman ulkopuolelta, kerromme mielellämme lisää puhelimitse tai sähköpostilla!

 

tyky-päivä_tarjoilu_jyväskylä

Mistä liikkeelle?

Pääsemme suunnittelussa liikkeelle muutamalla kysymyksellä:

  • Ilmoita meille päivämäärä, henkilömäärä & tilaisuuden luonne/paikka
  • Kerro toiveistanne menun suhteen
  • Onko tiedossa erityisruokavalioita, jotka voimme ottaa huomioon suunnittelussa?
  • Onko tarvetta astioille, toimitukselle tai tarjoilijalle hoitamaan kokonaisuuden?

 

Laita meille rohkeasti sähköpostia ja autamme suunnittelemaan teille sopivan menukokonaisuuden!

PYYDÄ TARJOUS

  

nikolainkulma_juhlatila


Pikkujoulut ja virkistyspäivät Nikolainkulmassa

Toteutamme myös tunnelmallisia virkistyspäiviä ja pikkujouluja historiallisessa Nikolainkulmassa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi tunnelmallinen glögi-ilta herkkuja nauttien tai iltapäivän teehetki makoisalla kakkubuffetilla? Upea vaaleanpunainen puurakennus ja koristeelliset juhlasalit ovat omiaan erityisesti pikkujoulujen järjestämiseen, ja iltahämärällä tilat kietoutuvat maagiseen tunnelmavalaistukseen. Yhteistyökumppaneidemme palveluilla voimme toteuttaa tilaisuuteen myös ohjelmapalveluja kuten rentouttavia hyvinvointihetkiä tai luentoja. Nikolainkulmassa järjestämme tilaisuuden alusta loppuun, jolloin te voitte keskittyä juhlista nauttimiseen.

Lue lisää Nikolainkulman juhla- ja kokoustiloista täältä!

 

Kaipaatko apua tyky-päivän suunnitteluun?

Autamme mielellämme tyhy-päivän tai pikkujoulujen järjestelyssä olipa kyseessä sitten menun suunnittelu, juhlapaikan valinta tai muuta kysyttävää tilaisuuteen liittyen. Mikäli siis haluat järjestää onnistuneet virkistyspäivät kanssamme, niin ole meihin yhteydessä!

 

Ota yhteyttä:

Eveliina Kuusniemi (Catering-vastaava)

Puh. 050 5431487
myynti@miriams.fi