9.8.2022

Uusi, upea kabinetti Jyväskylän ydinkeskustassa

Oletko jo tutustunut kahvilamme uuteen kabinettiin? Tyylikäs kabinettitilamme palvelee yritys- ja yksityisasiakkaita aivan Jyväskylän ydinkeskustassa. Millaiseen käyttöön kabinettimme soveltuu? Lukaise seuraava teksti niin kerromme lisää.

 

Uusi, upea kabinetti Jyväskylän ydinkeskustassa

Kabinetti yksityistilaisuuksiin

Syyspalaverit tulossa ja olisi virkistävää päästä vaihteeksi kokoustamaan aivan uuteen ympäristöön? Tai aika kokoontua yhteisen pöydän ääreen etänä työskentelyn lomassa - Kuulostaako tutulta?

Kabinettiimme voit tulla pitämään aamupalaveria henkilöstön kesken tai sopia asiakkaasi kanssa vaikka lounastapaamisen kabinetin rauhaan. Samalla kun keskitytään päivän polttaviin aiheisiin, nautitaan tietysti maukkaista tarjottavista. Syötävät ja juotavat voi jokainen tilata omaan makuun kahvilan kassalta, tai tilauksesta katamme tarjoilut myös valmiiksi kabinettiin odottamaan.

Kabinetti soveltuu mainiosti myös pienempiin perhejuhliin. Ompa kabinetissa vietetty niin intiimiä muistotilaisuutta kuin iloisia syntymäpäiväjuhlia. Tai miksipä et järjestäisi meillä vaikka babyshowereita tai polttareita. Pienellä somistuksella kulta-teemainen kabinettimme muuntautuu loistavasti myös juhlaviin kahvihetkiin.

 

Uusi, upea kabinetti Jyväskylän ydinkeskustassa

Kabinetin varausohjeet
 

Kabinettiin mahtuu kerralla 10 henkeä. Tilavuokra on 15€/alkava tunti. Tilavuokraan sisältyvät kattavat kokouslaitteet sekä Wi-Fi. Tarjoilut on mahdollista tilata paikan päällä kahvilan runsaasta valikoimasta tai sopia erikseen myyntipalvelumme kanssa.

 

Tutustu kabinettiimme täältä

 

Varaustilannetta voit tiedustella soittamalla 050 5431487 tai sähköpostilla myynti@miriams.fi.

 

Haluatko varata yrityksellesi säännölliset viikko- tai kuukausipalaverit kabinettiimme? Kysy lisää sopimushinnoistamme!