13.6.2024

Vinkit kesäjuhlien järjestäjälle

Nyt on aika suunnitella kesän ihanimmat juhlat! Oletpa järjestämässä sitten rippijuhlia, valmistujaisia, syntymäpäiviä tai muita kesän kekkereitä, tästä blogi-postauksesta löydät vinkkejä onnistuneiden kesäjuhlien järjestämiseen.

pitopalvelu_menut_jyväskylä

Monipuolinen salaattibuffet on ykkösvalinta kesän juhliin

Saapuuko juhliin vieraita hieman kauempaa ja haluaisit tarjota ruokaisan, mutta helpon, juhlamenun? Tällöin loistava vaihtoehto ovat ruokaisat salaattipakettimme. Toteutamme juhliin yhtä tai useampaa salaattia valmiissa tarjoiluastioissa, jotka voit nostaa helposti jääkaapista suoraan tarjolle. Pakettiimme sisältyy aina myös salaatinkastike, siemenet/pähkinät/krutongit, tuore talon maalaisleipä ja levite.

Salaattien rinnalle sopivat mainiosti myös suolaiset piirakkamme, joita juhlissa tarjoamme usein hieman pienempinä paloina. Piirakat voit tilata kokonaisina pelteinä ja leikata juuri sopiviksi paloiksi. Yhdestä pellista saa noin 25 isoa tai 40 pienempää palaa.

kakut_juhliin

Kakut ja muut makeat juhliin

Kakkujen valinnassa vain taivas on rajana ja voit valita juuri omaan makuusi sopivat kakut! Kesän ehdoton ykkösherkku on mansikkabrita, joka meiltä löytyy myöskin gluteenittomana. Aina varma valinta juhliin ovat näyttävät kermakakut ja makuvaihtoehtoja löytyy moneen lähtöön. Yhtä suosittuja ovat myös erilaiset suklaa- ja juustokakut. Rentoihin kesäjuhliin mainio vaihtoehto on myös runsaampi kakkubuffet, johon voit valita useampia kesäisiä kakkuja.

Löydät lisää vinkkejä täydellisen kakkubuffetin kokoamiseen täältä!


Pieneksi makeaksi kakkujen rinnalle voimme lämpimästi suositella esimerkiksi BROWNIECOCKTAILPALOJA. Nämä ovat näyttävä ja takuulla herkullinen pikkumakea juhliin!

 

browniecocktailpalat_juhliin


Määrien mitoittaminen

Tarjoiluissa määrien mitoittaminen saattaa joskus tuntua hankalalta. Esimerkiksi salaattipaketit mitoitamme henkilömäärän mukaan, joten voit huoletta tilata salaatit juuri oikealle määrälle. Voileipäkakuissa, suolaisissa piirakoissa ja makeissa kakuissa kokoluokituksemme auttaa sinua määrien arvioinnissa. Jos tarjolle tulee useampaa eri kakkua, kannatta tällöin kakkuja varata yhteensä noin 1,5 palaa/hlö. Huomioitava on myös tuleeko vieraat yhdessä vai useammassa kattauksessa. Tällöin kakut kannattaa mitoittaa kattausten mukaan niin, että voit nostaa pöytään uuden kakun kattauksen alussa.


Tiesithän, että voit tilata tarjoilut helposti suoraan verkkokaupastamme. Halutessasi voit valita tilaukselle myös kotiinkuljetuksen Jyväskylän seudulla.

 

Tarvitsetko apua tarjoilujen suunnitteluun?

Olipa haasteesi minkälainen tahansa, me olemme täällä sinua varten! Olemme järjestäneet erilaisia juhlatarjoiluja ja kakkubuffetteja vuosien kokemuksella, joten jaamme mielellämme vinkkejämme. Mikäli kaipaat apua juhlien järjestämiseen tai tarjoilujen suunnitteluun, ota rohkeasti yhteyttä.


Muistathan, että meiltä on mahdollista tilata myös catering-palvelua juhliisi. Vuokraamme myös Nikolainkulman historiallisia juhlatiloja. Kysy lisää eri vaihtoehdoista!


Ota yhteyttä:

myynti@miriams.fi
Puh. 050 5431487 (catering)