16.1.2023

Yritystilaisuudet ja kokoustarjoilut Jyväskylässä

Onko sinun vastuullasi yrityksen kokoustarjottavien tai muiden herkkujen järjestäminen työpaikalle? Mietitkö mistä Jyväskylästä löytyisi luotettava kumppani yrityksellenne? Lue tästä blogi-postauksesta ehdotuksemme täydellisestä kokouspäivän tarjoilusta, jonka avulla jaksatte kahlata läpi haastavimmatkin aiheet. 

Yritystilaisuudet ja kokoustarjoilut Jyväskylässä

Maukkaat kokoustarjoilut


Hyvät eväät ovat onnistuneen palaverin tai kokouksen edellytys, jotta vatsa pysyy tyytyväisenä ja mieli korkealla. Pitkätkin kokouspäivät sujuvat jouhevasti, kun tarjolla on terveellisiä ja virkistäviä herkkuja pitkin päivää. Esimerkiksi tuore kahvi ja täytetyt sämpylät, raikkaat smoothiet, tuorepuuro sekä tuoreet hedelmät sopivat loistavasti kokouksen aloitukseen, jotta aamu saadaan hyvin startattua. Jos yrityksessänne suositaan terveellisiä vaihtoehtoja, meiltä löytyy tähän runsaasti hyviä vaihtoehtoja kuten avocado-hummussämpylöitä tai täytettyjä ruisleipiä.


Lounaaksi nautitaan herkullisia salaatteja. Lounastauolla vatsa alkaa jo kurnia, joten tarjolle tarvitaan täyttäviä ja ruokaisia vaihtoehtoja. Valikoimastamme voi tilata salaatit annospakattuina jokaiseen makuun sopivana tai ruokaisan salaattibuffetin useammalla eri vaihtoehdolla. Salaatin kanssa tarjoillaan tuoretta leipää ja halutessanne pientä makeaa sekä luomu kahvia tai teetä. Lounaan voimalla jaksaa paneutua loppupäivän aiheisiin. 


Iltapäivän kruunaa laadukas kahvi ja vastapaistetut leivonnaiset. Iltapäivällä alkaa yhdellä jos toisella kahvihammasta kolottaa ja jotain pientä makeaakin tekisi mieli. Kokouspäivän loppupuolelle voimme suositella Paahtimo Papun luomukahvia ja haudutettua teetä sekä tuoretta pullaa, makeita brownieita tai suolaisia leivonnaisia. Tai mikäli on syytä pieneen juhlaan, kokonainen kakku kruunaa varmasti päivän. Tämän jälkeen on hyvä päättää päivä ja suunnata katseet tulevaan.

Tutustu laajaan kokoustuotteiden valikoimaamme HERKKUKAUPASSAMME.

 

Miriams_kabinetti_jyvaskyla

Kätevä yritystili

Jos kaipaat helppoa tapaa suunnitella ja tilata kokoustarjottavat, tutustu kätevään yritystiliin. Yritystilin kautta voit tilata tarjoiluja nopeasti verkkokaupasta ja saat heti vahvistuksen tilauksesta. Yritystilin kautta voit myös tarkastella aiempia ja tulevia tilauksia. Laskutuskin hoituu kätevästi kuukausilaskutuksella.

Tutustu yritystiliin


Apua kokoustarjoiluihin

Miriam’s toteuttaa erilaisiin yritysten tarpeisiin niin kokous- ja palaveritarjoilut, isot ja pienet kahvitukset, syntymäpäiväkakut kuin eläköitymiskahvitukset. Toimitamme tarjoiluja Jyväskylän alueella ja kauttamme onnistuvat myös esillepano ja catering-palvelut. Kerro meille tarpeesi ja toteutamme ne!


Sovitaan tapaaminen tai tulen mielelläni tutustumaan yrityksenne tiloihin!

Ota yhteyttä:

Eveliina Kuusniemi

Asiakkuusvastaava

eveliina.kuusniemi@miriams.fi 
050 5431487