Mitä olisikaan syksy ilman suolaista sieniherkkua? Nyt ei tarvitse mennä metsää pidemmälle sieneen. Metsän syksyinen kulta, kantarellit ovat mitä jaloin raaka-aine. Liitettynä pekonin aromikkaaseen makuun ei tähän herkkuun paljoa suolaa ja pippuria enempää tarvita!
Maukas, muun muassa tattaria ja pellavarouhetta sisältävä pohja on leivottu lähituotetuista Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomista jauhoista.
Piirakan mitat:
- pyöreä (8-12hlö) noin 28cm
- pelti (noin 25 hlö) 32x52cm
Kanttarelli-pekonipiirakka 8-12 hlö - 54,50€ /kpl
54,50 €
Saatavilla 29.9. alkaen
Kanttarelli-pekonipiirakka n. 25 hlö pellillinen - 125,00€ /kpl
125,00 €
Saatavilla 29.9. alkaen
Virtasalmen viljatuote vaalea jauhoseos (riisijauho, tumma täysjyväriisijauho, tattarijauho, perunajauho, maissijauho (gmo-vapaa), maissisuurimo (gmo-vapaa), psyllium)
Virtasalmen viljatuote tumma jauhoseos (tattarijauho, perunahiutale, pellavansiemenrouhe, psyllium)
voi L (suomalainen pastöroitu kerma, suola, hapate)
suola
vesi
pakaste kanttarelli (Suomi)
ruohosipuli
sipuli
sitruunapippuri
pekoni (suomalainen porsaanliha, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), dekstroosi, hapettumisenestoaine (E316), säilöntäaine (E2 50), savuaromi)
Valion juustoraasteseos L (juusto (pastöroitu maito, hapate, happamuudensäätöaine E509, suola), paakkuuntumisenestoaine E460)
ruokakerma L (kerma, maitovalmiste, muunnettu maissitärkkelys, stabilointiaineet (E471, E466)
kananmuna