Miriam'sin gluteeniton vuohenjuusto-lehtikaalipiirakka sopii sekä arkeen että juhlaan. Ja mikä parasta, tämä vähähiilihydraattinen tarjottava soveltuu suosittuun ketogeeniseen ruokavalioon. Maistuvan pohjan salaisuus piilee mantelijauhoissa, pohjasta löytyy myös juustoraastetta sekä ranskankermaa. Kermaisen pehmeään ja paksuun täytteeseen on upotettu runsaasti lehtikaalia ja vuohenjuustoa.
Vuohenjuusto-lehtikaalipiirakka pala - 7,90€ /kpl
7,90 €
Saatavilla 28.1. alkaen
mantelijauho
leivinjauhe (nostatusaineet: E500ii, E450i, maissitärkkelys)
juustoraaste L
kananmuna
ranskankerma L
voi L (suomalainen pastöroitu kerma, suola, hapate)
sipuli
valkosipuli
lehtikaali
vuohejuusto VL (pastöroitu vuohenMAITO, suola, emulgointiaine (E 509), juoksute,HAPATE, valkohomeviljelmä)
suola
pippurisekoitus (mustapippuri, sinapinsiemen, sipuli, korianteri, cayennepippuri, maustepippuri, suola, punainen paprika, juuriselleri)
kuohukerma L (kerma, stabilointiaine (karrageeni)