Miriam'sin gluteeniton vuohenjuusto-lehtikaalipiirakka sopii sekä arkeen että juhlaan. Ja mikä parasta, tämä vähähiilihydraattinen tarjottava soveltuu suosittuun ketogeeniseen ruokavalioon. Maistuvan pohjan salaisuus piilee mantelijauhoissa, lisäksi pohjasta löytyy juustoraastetta sekä ranskankermaa. Kermaisen pehmeään ja paksuun täytteeseen on upotettu runsaasti lehtikaalia ja vuohenjuustoa.
Piirakka on noin 8-10 hlölle (halkaisija noin 24cm).
Vuohenjuusto-lehtikaalipiirakka (keto) - 52,50€ /kpl
52,50 €
Saatavilla 28.1. alkaen
mantelijauho
leivinjauhe (nostatusaineet: E500ii, E450i, maissitärkkelys)
Valion Suurtalousjuustoraasteseos L (juusto (pastöroitu maito, hapate, happamuudensäätöaine E509, suola), paakkuuntumisenestoaine E460)
kananmunamassa (pastöroitu suomalainen KANAMUNAmassa (vapaan kanan munista) (97%), vesi, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E330), suola)
creme fraiche L (pastöroitu kerma, sakeuttamisaineet (muunnettu tärkkelys, E410), hapate)
voi L (suomalainen pastöroitu kerma, suola, hapate)
sipuli
valkosipuli
lehtikaali
vuohenjuusto VL (pastöroitu vuohenMAITO, suola, emulgointiaine (E 509), juoksute,HAPATE, valkohomeviljelmä)
suola
pippurisekoitus (mustapippuri, sinapinsiemen, sipuli, korianteri, cayennepippuri, maustepippuri, suola, punainen paprika, juuriselleri)
kuohukerma L (kerma, stabilointiaine (karrageeni))
vuokaspray (kasviöljy (rapsi), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini E322), ponneaineet (propaani, butaani, isobutaani))