Miriam'sin kinuskikermakakku on perinteinen, mutta takuutyylikäs kakku jokaiseen juhlapöytään: gluteenittoman sokerikakkupohjan välissä on itse tehty, sopivasti aavistuksen hapokas vadelmahilloke ja pehmeä vaniljakreemi, päällä itse keitetty kinuski ja kermaruusukkeet.
Kuvan koristelu suuntaa-antava. Kuvan kakku on n. 20 hlölle (huom 30 hlön kakku valmistetaan levykakkuna).
Kakkujen halkaisijat:
- 8-10 hlö noin 18cm
- n. 15 hlö noin 20cm
- n. 20 hlö noin 24cm
- n. 30 hlö (levykakku) 28x32 cm
Kinuskikermakakku 8-10 hlö - 49,50€ /kpl
49,50 €
Saatavilla 16.12. alkaen
Kinuskikermakakku n. 15 hlö - 59,50€ /kpl
59,50 €
Saatavilla 16.12. alkaen
Kinuskikermakakku n. 20 hlö - 74,50€ /kpl
74,50 €
Saatavilla 16.12. alkaen
Kinuskikermakakku n. 30 hlö (levykakku) - 109,00€ /kpl
109,00 €
Saatavilla 16.12. alkaen
kananmunamassa (pastöroitu suomalainen KANAMUNAmassa (vapaan kanan munista) (97%), vesi, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E330), suola)
sokeri
maissitärkkelys
Sunnuntai gluteeniton jauhoseos (gluteeniton VEHNÄTÄRKKELYS, sokeri, sakeuttamisaineet (E412, E466), nostatusaineet (E575, E500), rauta, niasiini, tiamiini (B1-vitamiini), riboflaviini (B2-vitamiini), B6-vitamiini)
sitruunamehu (sitruunamehu tiivisteestä, sitrusöljy, säilöntäaine (kalsiumdisulfiitti))
vispikerma L (kerma, stabilointiaine (karrageeni))
maito L
vaniljasokeri (sokeri, Bourbon vaniljauute, maissitärkkelys, Bourbon vanilja, luontainen aromi)
keltuaismassa (pastöroitu munankeltuaismassa, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), happamuudensäätöaine (sitruunahappo))
vadelma (Suomi)
hillo-marmeladisokeri (sokeri, hyytelöimisaine (pektiini), säilöntäaine (kaliumsorbaatti))
fariinisokeri
tärkkelyssiirappi
Sisältää vuokaspray: rypsiöljy , emulgointiaine (rypsilesitiini), ponneaineet (propaani, butaani, jotka eivät tuhoa ilmakehän otsonikerrosta)