Kinuski-puolukkakakku

gluteeniton
sisältää kananmunaa
sisältää maitotuotteita
sisältää mantelia
sisältää vehnätärkkelystä
laktoositon
kauraton

Miriam’sin suosituimpia kakkuja kautta aikojen! Viettelevä makean ja kirpeän liitto syntyy suomalaisista puolukoista sekä itse tehdystä kinuskista. Suussasulavan mehevän ja gluteenittoman kakkupohjan salaisuus on mantelijauho, ja täytteenä on kermaista vaniljarahkatäytettä ja puolukoita.

 

Kuvan koristelu on suuntaa-antava.

Kakun halkaisija noin 24cm (10-15 hlö) ja 18cm (noin 6 hlö).

Kinuski-puolukkakakku n. 6 hlö - 29,50€ /kpl

29,50 €

- +

Saatavilla 22.5. alkaen

Kinuski-puolukkakakku 10-15 hlö - 45,00€ /kpl

45,00 €

- +

Saatavilla 22.5. alkaen

kananmunamassa (pastöroitu suomalainen KANAMUNAmassa (vapaan kanan munista) (97%), vesi, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E330), suola)

sokeri

voi L (suomalainen pastöroitu kerma, suola, hapate)

rypsiöljy

Sunnuntai gluteeniton jauhoseos (gluteeniton VEHNÄTÄRKKELYS, sokeri, sakeuttamisaineet (E412, E466), nostatusaineet (E575, E500), rauta, niasiini, tiamiini (B1-vitamiini), riboflaviini (B2-vitamiini), B6-vitamiini)

MANTELIJAUHO

leivinjauhe (nostatusaineet: E500ii, E450i, maissitärkkelys)

suola

maito L

vispikerma L (kerma, laktaasientsyymi, stabilointiaine (karrageeni)) 

maitorahka L

vaniljasokeri (sokeri, Bourbon vaniljauute, maissitärkkelys, Bourbon vanilja, luontainen aromi)

puolukka (suomi)

fariinisokeri

tärkkelyssiirappi

 

vuokaspray (kasviöljy (rapsi), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini E322), ponneaineet (propaani, butaani, isobutaani))

Tutustu myös näihin herkkuihin

Ranskalainen suklaakakku

Lohivoileipäkakku

Kolmen suklaan brownie -cocktailpala koristelulla