Miriam’sin suosituimpia kakkuja kautta aikojen! Viettelevä makean ja kirpeän liitto syntyy suomalaisista puolukoista sekä itse tehdystä kinuskista. Suussasulavan mehevän ja gluteenittoman kakkupohjan salaisuus on mantelijauho, ja täytteenä on kermaista vaniljarahkatäytettä ja puolukoita.
Kuvan koristelu on suuntaa-antava.
Kakun halkaisija noin 24cm (10-15 hlö) ja 18cm (noin 6 hlö).
Kinuski-puolukkakakku 10-15 hlö - 49,50€ /kpl
49,50 €
Saatavilla 26.3. alkaen
Kinuski-puolukkakakku n. 6 hlö - 29,50€ /kpl
29,50 €
Saatavilla 26.3. alkaen
kananmunamassa (pastöroitu suomalainen KANAMUNAmassa (vapaan kanan munista) (97%), vesi, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E330), suola)
sokeri
voi L (suomalainen pastöroitu kerma, suola, hapate)
rypsiöljy
Sunnuntai gluteeniton jauhoseos (gluteeniton VEHNÄTÄRKKELYS, sokeri, sakeuttamisaineet (E412, E466), nostatusaineet (E575, E500), rauta, niasiini, tiamiini (B1-vitamiini), riboflaviini (B2-vitamiini), B6-vitamiini)
MANTELIJAUHO
Ksantaani : sakeuttamisaine (ksantaanikumi EU)
leivinjauhe (nostatusaineet: E500ii, E450i, maissitärkkelys)
suola
maito L
vispikerma L (kerma, laktaasientsyymi, stabilointiaine (karrageeni))
maitorahka L
vaniljasokeri (sokeri, Bourbon vaniljauute, maissitärkkelys, Bourbon vanilja, luontainen aromi)
puolukka (suomi)
fariinisokeri
tärkkelyssiirappi
Sisältää vuokaspray: rypsiöljy , emulgointiaine (rypsilesitiini), ponneaineet (propaani, butaani, jotka eivät tuhoa ilmakehän otsonikerrosta)