Tumma suklaa, vadelma ja mustikka yhdessä - miltä kuulostaa? Gluteenittoman ja laktoosittoman kuningatarsuklaakakun loppukesään sopivat makuyhdistelmät muodostuvat mehevän kaakaopohjan väliin lusikoidusta tuorejuustotäytteestä sekä kotimaisista vadelmista ja mustikoista. Koko komeus kuorrutetaan tummasuklaakuorrutteella sekä päälle vielä tuoreita mustikoita ja vadelmia. Täydellinen loppukesän herkku!
Kuvan koristelu on suuntaa-antava.
Kakun halkaisija noin 24cm (12-18 hlö) ja 18cm (noin 6 hlö).
Kuningatarsuklaakakku n. 6 hlö - 39,50€ /kpl
39,50 €
Saatavilla 12.7. alkaen
Kuningatarsuklaakakku 12-18 hlö - 64,50€ /kpl
64,50 €
Saatavilla 1 kpl heti hyllyssä, tilattavissa 12.7. alkaen
voi L (suomalainen pastöroitu KERMA, suola, hapate)
sokeri
Sunnuntai gluteeniton jauhoseos (gluteeniton VEHNÄTÄRKKELYS, sokeri, sakeuttamisaineet (E412, E466), nostatusaineet (E575, E500), rauta, niasiini, tiamiini (B1-vitamiini), riboflaviini (B2-vitamiini), B6-vitamiini)
mantelijauho
kananmunamassa (pastöroitu suomalainen vapaana kanan kananmunamassa, säilöntäaine E202, happamuudensäätöaine E330, suola)
rapsiöljy
leivinjauhe (nostatusaineet: E500ii, E450i, maissitärkkelys)
maito L
suola
kaakaojauhe
tuorejuusto L (pastöroitu kerma, maitojauhe, sakeuttamisaineet (E440, E412), suola, säilöntäaine (E202 kaliumsorbaatti), hapate)
vispikerma L (kerma, stabilointiaine(E407))
kuohukerma, stabilointiaine (karrageeni)
vaniljasokeri (sokeri, Bourbon vaniljauute, maissitärkkelys, Bourbon vanilja, luontainen aromi)
tomusokeri
mustikka (kotimainen)
pensasmustikka (ulkomainen)
vadelma (kotimainen/ulkomainen)
ksantaani (sakeuttamisaine, ksantaanikumi)
Brunbergin tumma suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, aromi: vanilliini, suola)
timjami
vuokaspray (Rypsiöljy, emulgointiaine (rypsilesitiini). Ponneaineena käytetty propaania ja butaania, jotka eivät tuhoa ilmakehän otsonikerrosta (50,3 tilavuus-%)