Miriam'sin luontaisesti gluteeniton lohipiirakka sopii sekä arkeen että juhlaan. Maukas, muun muassa tattaria ja pellavarouhetta sisältävä pohja on leivottu lähituotetuista Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomista jauhoista. Sipulilla ja purjosipulilla maustetussa täytteessä on runsaasti savulohta ja juustoa. Ruokaisa suolainen piiras on monen kahvilakävijän suosikki!
Piirakan mitat:
- pyöreä (8-12hlö) noin 28cm
- pelti (noin 25 hlö) 32x52cm
Lohipiirakka 8-12 hlö - 59,50€ /kpl
59,50 €
Saatavilla 18.1. alkaen
Lohipiirakka n. 25 hlö pellillinen - 130,00€ /kpl
130,00 €
Saatavilla 18.1. alkaen
voi L (suomalainen pastöroitu kerma, suola, hapate)
Virtasalmen viljatuotteen tumma jauhoseos (tattarijauho, lisäaineeton perunahiutale, pellavarouhe ja psyllium)
Virtasalmen viljatuotteen vaalea jauhoseos (riisijauho, tumma täysjyväriisijauho, tattarijauho, maissijauho (GMO-vapaa), maissisuurimo (GMO-vapaa), perunajauho ja psyllium)
suola
vesi
savulohi
purjosipuli
sipuli
ruokakerma L
Valion Suurtalousjuustoraasteseos L (juusto (pastöroitu maito, hapate, happamuudensäätöaine E509, suola), paakkuuntumisenestoaine E460)
kananmunamassa (pastöroitu suomalainen KANAMUNAmassa (vapaan kanan munista) (97%), vesi, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E330), suola)
mausteseos: suola 36%, mustapippuri, arominvahvenne (E621), sipuli, sokeri, valkosipuli, kurkuma, luontainen sitruuna-aromi, paakkuuntumisenesto aine (E551)
tilli