Miriam'sin luontaisesti gluteeniton lohipiirakka sopii sekä arkeen että juhlaan. Maukas, muun muassa tattaria ja pellavarouhetta sisältävä pohja on leivottu lähituotetuista Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomista jauhoista. Sipulilla ja purjosipulilla maustetussa täytteessä on runsaasti savulohta ja juustoa. Ruokaisa suolainen piiras on monen kahvilakävijän suosikki!
Minimitilausmäärä 4 kpl.
Lohipiirakka pala - 6,90€ /kpl
27,60 €
Saatavilla 14.2. alkaen
Myllärin vaalea jauhoseos (riisijauho, perunajauho, maissijauho, psyllium)
Virtasalmen viljatuotteen tumma jauhoseos (tattarijauho, perunahiutale, pellavarouhe ja psyllium)
voi L (suomalainen pastöroitu kerma, suola, hapate)
suola
ruokakerma L (KERMA, vesi, maitovalmiste, stabilointiaineet ( E471, E466), muunnettu maissi- ja tapiokatärkkelys)
Valion juustoraasteseos L (juusto (pastöroitu maito, hapate, suola), paakkuuntumisenestoaine E460)
kananmunamassa (pastöroitu suomalainen KANAMUNAmassa (vapaan kanan munista) (97%), vesi, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E330), suola)
savulohi
purjosipuli
sipuli
mausteseos: suola 36%, mustapippuri, arominvahvenne (E621), sipuli, sokeri, valkosipuli, kurkuma, luontainen sitruuna-aromi, paakkuuntumisenesto aine (E551)
tilli