Herkullinen ja näyttävä voileipäkakku on juhlapöydän perinteinen suosikkitarjottava. Miriam'sin lohivoileipäkakun maukas täyte tehdään savulohesta, kananmunasta, suolakurkusta ja tillistä, unohtamatta tuorejuustoa, majoneesia ja ranskankermaa. Kondiittoreiden hyppysissä on taito saada voileipäkakusta juuri sopivasti kostea ja mehevä!
Koristelussa käytämme graavilohta ja vaihtelevasti esimerkiksi herneenversoa, ananaskirsikkaa ja sitruunaa. Kuvan koristelu on suuntaa-antava.
Kakkujen mitat:
- noin 10 hlö 12x25cm
- noin 20 hlö 15x30cm
- noin 30 hlö 24x30cm
Lohivoileipäkakku n. 30 hlö - 129,00€ /kpl
129,00 €
Saatavilla 7.12. alkaen
Lohivoileipäkakku n. 20 hlö - 99,00€ /kpl
99,00 €
Saatavilla 7.12. alkaen
Lohivoileipäkakku n. 10 hlö - 69,00€ /kpl
69,00 €
Saatavilla 7.12. alkaen
Fazerin tumma leipä (vehnäjauho, vesi, ruiskuitu, ruismallas, sokeri, hiiva, rypsiöljy, jodioitu suola (1,1 %), emulgointiaineet (E482, E471), sakeuttamisaine (E412) ja happamuudensäätöaine (E262))
Fazerin vaalea leipä (vehnäjauho, vesi, vehnälese, sokeri, hiiva, jodioitu suola (1,1 %), rypsiöljy, emulgointiaineet (E482, E471), sakeuttamisaine (E412) ja happamuudensäätöaine (E262))
kasvisliemi (suola, maltodekstriini, kasvikset (sipuli, kurpitsa, palsternakka, juuripersilja, kukkakaali), hiivauute, sokeri, porkkanamehujauhe, aromi)
majoneesi: rypsiöljy, vesi, KANANMUNA, etikka, sokeri, suola, sitruunamehutiiviste, aromi, hapettumisenestoaine (E385)
tuorejuusto L (pastöroitu KERMA, MAITOjauhe, sakeuttamisaineet (E440, E412), suola, säilöntäaine (E202 kaliumsorbaatti), hapate.)
creme fraiche L (pastöroitu KERMA, muunnettu maissitärkkelys, sakeuttamisaine (guarkumi), hapate)
savulohi
kananmuna
suolakurkku
tilli
sitruunanmehu
graavilohi
koristeet vaihtelevasti