Herkullinen ja näyttävä voileipäkakku on juhlapöydän perinteinen suosikkitarjottava. Miriam'sin lohivoileipäkakun maukas täyte tehdään savulohesta, kananmunasta, suolakurkusta ja tillistä, unohtamatta tuorejuustoa, majoneesia ja ranskankermaa. Kondiittoreiden hyppysissä on taito saada voileipäkakusta juuri sopivasti kostea ja mehevä!
Koristelussa käytämme graavilohta ja vaihtelevasti esimerkiksi herneenversoa, ananaskirsikkaa ja sitruunaa. Kuvan koristelu on suuntaa-antava.
Kakkujen mitat:
- noin 10 hlö 12x25cm
- noin 20 hlö 15x30cm
- noin 30 hlö 24x30cm
Lohivoileipäkakku n. 30 hlö - 129,00€ /kpl
129,00 €
Saatavilla 16.12. alkaen
Lohivoileipäkakku n. 20 hlö - 99,00€ /kpl
99,00 €
Saatavilla 16.12. alkaen
Lohivoileipäkakku n. 10 hlö - 69,00€ /kpl
69,00 €
Saatavilla 16.12. alkaen
Kymen Leipomon tumma vuokaleipä (suomalainen VEHNÄ, vesi, mallastettu vehnähiutale, jauhoseos (vehnägluteeni, mallastettu ohrajauho, hapate, RUISjauho, emulgointiaineet (E472e, E482), dekstroosi, kasviöljy, jauhonparanteet (E300, E920) kauralese, hiiva, pellavansiemen, rypsiöljy, sokeri, ohramallas, leivänparanne (vehnäjauho, emulgointiaine (E481), happamuudensäätöaine (E341), entsyymit, jodioitu suola)
vehnävuokaleipä (vehnäjauho, vesi, margariini (kasviöljy: rapsi, vesi, suola, aromi), hiiva, sokeri, suola, ruishapantaikina (ruis, vesi, hapankulttuuri), emulgointiaine E481, jauhonparanne E300)
TAI Kymen Leipomon vaalea vuokaleipä (suomalainen VEHNÄ, vesi, jauhoseos (vehnäjauho, vehnägluteeni, suola, vehnämallasjauho, vehnähapantaikina (vehnäjauho, RUISmallasjauho, mallasuute (ohramallas, vesi), ruisjauho, vehnälese, vehnämallasjauho (paahdettu), happamuudensäätöaine (E270), jauhonparanteet (E300, E920), entsyymit), rypsiöljy, hiiva)
kasvisliemi (suola, maltodekstriini, kasvisjauhe 11% (sipuli, porkkana, porkkanamehu, purjosipuli), tärkkelys (maissi, peruna), sokeri, hiivauute, aromit, mausteet)
majoneesi (rapsiöljy, vesi, kananmuna, sokeri, suola, etikka, sitruunatiiviste, happamuudensäätöaine (E270), stabilointiaine (E415), säilöntäaineet (E202, E211), väri (E160a))
tuorejuusto L (pastöroitu KERMA, MAITOjauhe, sakeuttamisaineet (E440, E412), suola, säilöntäaine (E202 kaliumsorbaatti), hapate.)
creme fraiche L (pastöroitu kerma, sakeuttamisaineet (muunnettu tärkkelys, E410), hapate)
savulohi
kananmuna
Myrttisen suolakurkku (suomalainen avomaankurkku, vesi, suola, kruunutilli, valkosipuli, piparjuuri, viinimarjalehti, säilöntäaine (natriumbentsoaatti))
tilli
sitruunamehu (sitruunamehu tiivisteestä, sitrusöljy, säilöntäaine (kalsiumdisulfiitti))
maustesuola (suola, mustapippuri, happo (sitruunahappo), sipuli, sokeri, sitruunamehujauhe)
graavilohi
koristeet vaihtelevasti