Pirteän keltainen mango-valkosuklaajuustokakku tuo piristystä kahvipöytään! Kakun keksimäinen pohja on tehty gluteenittomasta kaurasta ja kookoshiutaleista. Suussa sulavan täyteläinen valkosuklaa-juustotäyte saa päälleen keveän mangokerroksen tuomaan väriä ja raikkautta. Kakun pinta puolestaan koristellaan valkosuklaalastuilla ja mehukkaalla passionhedelmällä.
Emme käytä juustokakuissamme liivatetta.
Kuvan koristelu on suuntaa-antava.
Kakun halkaisija noin 24cm (15-20 hlö) ja 18cm (noin 8 hlö).
Mango-valkosuklaajuustokakku n. 8 hlö - 39,50€ /kpl
39,50 €
Saatavilla 25.3. alkaen
Mango-valkosuklaajuustokakku 15-20 hlö - 62,50€ /kpl
62,50 €
Saatavilla 25.3. alkaen
gluteeniton kaurahiutale
kookoshiutale
vaniljasokeri (sokeri, Bourbon vaniljauute, maissitärkkelys, Bourbon vanilja, luontainen aromi)
suola
tumma siirappi
rypsiöljy
voi L (suomalainen pastöroitu KERMA, suola, hapate)
fariinisokeri
Pandan valkosuklaa (sokeri, täysmaitojauhe, kaakaovoi, emulgointiaine (lesitiini), luontainen aromi (vanilja), suola). Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää ja mantelia.
tuorejuusto L (pastöroitu kerma, maitojauhe, sakeuttamisaineet (E440, E412), suola, säilöntäaine (E202 kaliumsorbaatti), hapate)
vispikerma L (pastöroitu kerma, laktaasientsyymi, stabilointiaine (karrageeni))
sitruunamehu (sitruunamehu tiivisteestä, sitrusöljy, säilöntäaine (kalsiumdisulfiitti))
mangosose: mango (69%), vesi, tapiokatärkkelys, sitruunamehutiiviste ja C-vitamiini
passionhedelmä
minttu