Mariannekakun rapean keksimäinen suklaapohja on tehty gluteenittomasta kaurasta ja kookoshiutaleista. Suussasulavan, täyteläisen kakun täytteeseen kätkeytyy tutun Marianne-karkin lisäksi tummaa suklaata ja kookoskermaa, ja pinta on koristeltu vielä kookospursotuksin. Kakun koristeluun käytämme marjoja sesongin mukaan. Vegaaninen ja gluteeniton kakku soveltuu moneen ruokavalioon!
Kakun halkaisija noin 24cm (10-15 hlö) ja 18cm (noin 6 hlö).
Marianne-suklaakakku n. 6 hlö - 29,50€ /kpl
29,50 €
Saatavilla 28.9. alkaen
Marianne-suklaakakku 10-15 hlö - 42,50€ /kpl
42,50 €
Saatavilla 28.9. alkaen
Brunbergin tumma suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine (soijalesitiini), aromi (vanilliini), suola)
gluteeniton kaurahiutale
kookoshiutale
tumma siirappi
rypsiöljy
suola
kookoskerma (kookospähkinäuute 80%, vesi)
Marianne-crush (sokeri, glukoosisiirappi, kaakaomassa, kasvirasva (palmu, shea), kaakaovoi, emulgointiaine (lesitiini mm. soija), aromit). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa.
Marjat sesongin mukaan
Sisältää vuokaspray: kasviöljy (rapsi), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini E322), ponneaineet (propaani, butaani, isobutaani)