Mariannekakun rapean keksimäinen suklaapohja on tehty gluteenittomasta kaurasta ja kookoshiutaleista. Suussasulavan, täyteläisen kakun täytteeseen kätkeytyy tutun Marianne-karkin lisäksi tummaa suklaata ja kookoskermaa, ja pinta on koristeltu kauniisti pursotuksin. Kakun koristeluun käytämme marjoja sesongin mukaan. Vegaaninen ja gluteeniton kakku soveltuu moneen ruokavalioon!
Kuvan koristelu on suuntaa-antava.
Kakun halkaisija noin 24cm (10-15 hlö).
Marianne-suklaakakku 10-15 hlö - 54,50€ /kpl
54,50 €
Saatavilla 17.6. alkaen
Marianne-suklaakakku n. 8 hlö - 39,50€ /kpl
39,50 €
Saatavilla 17.6. alkaen
Brunbergin tumma suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine (soijalesitiini), aromi (vanilliini), suola)
gluteeniton kaurahiutale
kookoshiutale
tumma siirappi
rapsiöljy
vaniljasokeri (sokeri, Bourbon-vaniljauute, maissitärkkelys, Bourbon-vanilja, luontainen aromi)
suola
kookoskerma (kookospähkinäuute (24% rasvaa), vesi)
Marianne-crush (sokeri, glukoosisiirappi, kaakaomassa, kaakaovoi, aromit (mm. luontainen piparminttu), emulgointiaine (SOIJAlesitiini). SAATTAA SISÄLTÄÄ MAITOA, PÄHKINÄÄ, MANTELIA JA GLUTEENIA SISÄLTÄVÄÄ VILJAA)
marjat sesongin mukaan