Marianne-suklaakakku

gluteeniton
munaton
vegaaninen
vehnätön
sisältää kauraa
maidoton
Sisältää kookosta

Mariannekakun rapean keksimäinen suklaapohja on tehty gluteenittomasta kaurasta ja kookoshiutaleista. Suussasulavan, täyteläisen kakun täytteeseen kätkeytyy tutun Marianne-karkin lisäksi tummaa suklaata ja kookoskermaa, ja pinta on koristeltu vielä kookospursotuksin. Kakun koristeluun käytämme marjoja sesongin mukaan. Vegaaninen ja gluteeniton kakku soveltuu moneen ruokavalioon!

 

Kakun halkaisija noin 24cm (10-15 hlö) ja 18cm (noin 6 hlö).

Marianne-suklaakakku n. 6 hlö - 29,50€ /kpl

29,50 €

- +

Saatavilla 28.9. alkaen

Marianne-suklaakakku 10-15 hlö - 42,50€ /kpl

42,50 €

- +

Saatavilla 28.9. alkaen

Brunbergin tumma suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine (soijalesitiini), aromi (vanilliini), suola)

gluteeniton kaurahiutale

kookoshiutale

tumma siirappi

rypsiöljy

suola

kookoskerma (kookospähkinäuute 80%, vesi) 

Marianne-crush (sokeri, glukoosisiirappi, kaakaomassa, kasvirasva (palmu, shea), kaakaovoi, emulgointiaine (lesitiini mm. soija), aromit). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa.

Marjat sesongin mukaan

 

Sisältää vuokaspray: kasviöljy (rapsi), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini E322), ponneaineet (propaani, butaani, isobutaani)