Marianne-suklaakakku

gluteeniton
munaton
sisältää kauraa
Sisältää kookosta
vegaaninen
vehnätön

Mariannekakun rapean keksimäinen suklaapohja on tehty gluteenittomasta kaurasta ja kookoshiutaleista. Suussasulavan, täyteläisen kakun täytteeseen kätkeytyy tutun Marianne-karkin lisäksi tummaa suklaata ja kookoskermaa, ja pinta on koristeltu kauniisti pursotuksin. Kakun koristeluun käytämme marjoja sesongin mukaan. Vegaaninen ja gluteeniton kakku soveltuu moneen ruokavalioon!

 

Kuvan koristelu on suuntaa-antava.

Kakun halkaisija noin 24cm (10-15 hlö).

Marianne-suklaakakku 10-15 hlö - 54,50€ /kpl

54,50 €

- +

Saatavilla 17.6. alkaen

Marianne-suklaakakku n. 8 hlö - 39,50€ /kpl

39,50 €

- +

Saatavilla 17.6. alkaen

Brunbergin tumma suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine (soijalesitiini), aromi (vanilliini), suola)

gluteeniton kaurahiutale

kookoshiutale

tumma siirappi

rapsiöljy

vaniljasokeri (sokeri, Bourbon-vaniljauute, maissitärkkelys, Bourbon-vanilja, luontainen aromi)

suola

kookoskerma (kookospähkinäuute (24% rasvaa), vesi) 

Marianne-crush (sokeri, glukoosisiirappi, kaakaomassa, kaakaovoi, aromit (mm. luontainen piparminttu), emulgointiaine (SOIJAlesitiini). SAATTAA SISÄLTÄÄ MAITOA, PÄHKINÄÄ, MANTELIA JA GLUTEENIA SISÄLTÄVÄÄ VILJAA)

marjat sesongin mukaan

Tutustu myös näihin herkkuihin

Pähkinäsuklaabrownie pala

Tofu-pinaattipiirakka

Vegaaninen mango-passionkakku