Juustokakku lempeällä mustikka-valkosuklaatäytteellä! Maukkaan marjaisessa gluteenittomassa juustokakussa on suklainen, lähituotettuihin Virtasalmen Viljatuotteen luontaisesti gluteenittomiin jauhoihin leivottu browniepohja, johon on upotettu isoja valkosuklaapaloja. Pohjassa käytettävä muscovadosokeri tuo kakkuun myös häivähdyksen lakritsisuutta. Tuorejuusto-valkosuklaatäyte on maustettu suomalaisilla metsämustikoilla ja koristeena kakun pinnalla on runsaasti tuoreita vadelmia ja pensasmustikoita. Kuten ei muissakaan kakuissamme, mustikkajuustokakun hyydyttämisessä ei ole käytetty liivatetta!
Kakun halkaisija noin 24cm (15-20 hlö) ja 18cm (noin 8 hlö).
Mustikka-suklaajuustokakku n. 8 hlö - 49,50€ /kpl
49,50 €
Saatavilla 12.7. alkaen
Mustikka-suklaajuustokakku 15-20 hlö - 79,50€ /kpl
79,50 €
Saatavilla 12.7. alkaen
voi L (suomalainen pastöroitu kerma, suola, hapate)
Brunbergin tumma suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, aromi: vanilliini, suola)
Virtasalmen viljatuotteen vaalea jauhoseos (riisijauho, tumma täysjyväriisijauho, tattarijauho, maissijauho (GMO-vapaa), perunajauho ja psyllium)
kananmunamassa (pastöroitu suomalainen KANAMUNAmassa (vapaan kanan munista) (97%), vesi, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E330), suola)
muscovadosokeri (ruokosokeri)
vaniljasokeri (sokeri, jauhettu vaniljatanko, aromi (vanilja))
Pandan valkosuklaa (sokeri, täysmaitojauhe, kaakaovoi, emulgointiaine (lesitiini), luontainen aromi (vanilja), suola). Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää ja mantelia.
tuorejuusto L (pastöroitu kerma, maitojauhe, sakeuttamisaineet (E440, E412), suola, säilöntäaine (E202 kaliumsorbaatti), hapate)
kerma L (kerma, stabilointiaine (E407))
mustikka (Suomi)
Pensasmustikka (ulkomainen)
vadelma (Suomi/ulkomainen)
Hyytelösokeri (sokeri, hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), stabilointiaineet (E450i, E341)
vuokaspray (Rypsiöljy , emulgointiaine (rypsilesitiini), ponneaineet (propaani ja butaani)