Juustokakku ihanan lempeällä mustikka-valkosuklaatäytteellä! Maukkaan marjaisessa gluteenittomassa juustokakussa on suklainen, lähituotettuihin Virtasalmen Viljatuotteen luontaisesti gluteenittomiin jauhoihin leivottu browniepohja, johon on upotettu isoja valkosuklaapaloja. Pohjassa käytettävä muscovadosokeri tuo kakkuun myös mukavan häivähdyksen lakritsisuutta. Tuorejuusto-valkosuklaatäyte on maustettu suomalaisilla metsämustikoilla, ja koristeena kakun pinnalla on kauniit kermapursotukset, tuoreita pensasmustikoita, karhunvatukoita sekä rosmariinia. Kuten ei muissakaan kakuissamme, mustikkajuustokakun hyydyttämisessä ei ole käytetty liivatetta!
Kakun halkaisija noin 24cm (15-20 hlö) ja 18cm (noin 6 hlö).
Mustikka-suklaajuustokakku 15-20 hlö - 57,50€ /kpl
57,50 €
Saatavilla 28.9. alkaen
Mustikka-suklaajuustokakku n. 6 hlö - 34,50€ /kpl
34,50 €
Saatavilla 28.9. alkaen
voi L (suomalainen pastöroitu kerma, suola, hapate)
Brunbergin tumma suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, aromi: vanilliini, suola)
Virtasalmen viljatuotteen vaalea jauhoseos (riisijauho, tumma täysjyväriisijauho, tattarijauho, maissijauho (GMO-vapaa), maissisuurimo (GMO-vapaa), perunajauho ja psyllium)
kananmuna
muscovadosokeri
vaniljasokeri (sokeri, Bourbon vaniljauute, maissitärkkelys, Bourbon vanilja, luontainen aromi)
Pandan valkosuklaa (sokeri, täysmaitojauhe, kaakaovoi, emulgointiaine (lesitiini), luontainen aromi (vanilja), suola). Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää ja mantelia.
tuorejuusto L (pastöroitu kerma, maitojauhe, sakeuttamisaineet (E440, E412), suola, säilöntäaine (E202 kaliumsorbaatti), hapate)
kerma L (kerma, laktaasientsyymi, stabilointiaine (karrageeni))
mustikka (Suomi)
karhunvatukka
rosmariini
Sisältää vuokaspray: kasviöljy (rapsi), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini E322), ponneaineet (propaani, butaani, isobutaani)