New York-juustokakku on valintasi, jos kaipaat jotain makeaa, mutta et niin makeaa. Paistetun amerikkalaistyylisen juustokakun kermaisen pehmeä täyte valmistuu tuorejuustosta ja ranskankermasta, jotka tekevät kakusta täyteläisen samettisen. Täytteessä maistuu myös häivähdys sitruunan raikkautta. Rapea, keksimäinen pohja valmistetaan perinteiseen tapaan murskatuista digestive-kekseistä. Tämä kakku kruunataan vielä juhlallisesti talon omalla, itsekeitetyllä lakkahillolla.
Kakkujen halkaisijat 24cm (15-20hlö) ja 18cm (noin 8 hlö).
New York -juustokakku lakkahillolla n. 8 hlö - 44,50€ /kpl
44,50 €
Saatavilla 11.10. alkaen
New York -juustokakku lakkahillolla 15-20 hlö - 74,50€ /kpl
74,50 €
Saatavilla 11.10. alkaen
Digestive-keksit (VEHNÄjauho, palmuöljy, sokeri, täysjyväVEHNÄjauho, glukoosi-fruktoosisiirappi, nostatusaineet (E500, E330, E503), suola) Saattaa sisältää jäämiä maidosta ja seesaminsiemenistä.
voi L (suomalainen pastöroitu KERMA, suola, hapate)
tuorejuusto L (pastöroitu kerma, maitojauhe, sakeuttamisaineet (E440, E412), suola, säilöntäaine (E202 kaliumsorbaatti), hapate)
kananmunamassa (pastöroitu suomalainen KANAMUNAmassa (vapaan kanan munista) (97%), vesi, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E330), suola)
sokeri
vanilja-aromi (aromiaineita, propyleeniglykoli E1520 (55,2%), etanoli, väri E150a (0,06%)
suola
vaniljasokeri (sokeri, Bourbon vaniljauute, maissitärkkelys, Bourbon vanilja, luontainen aromi)
sitruunamehu (sitruunamehu tiivisteestä, sitrusöljy, säilöntäaine (kalsiumdisulfiitti))
creme fraiche L (pastöroitu kerma, sakeuttamisaineet (muunnettu tärkkelys, E410), hapate)
lakka (Suomi)
hillosokeri (suomalainen juurikassokeri, hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), kokonaan kovetettu auringonkukkaöljy (0,1 %))
Sisältää vuokaspray: kasviöljy (rapsi), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini E322), ponneaineet (propaani, butaani, isobutaani)