New York-juustokakku on valintasi, jos kaipaat jotain makeaa, mutta et niin makeaa. Paistetun amerikkalaistyylisen juustokakun kermaisen pehmeä täyte valmistuu tuorejuustosta ja ranskankermasta, jotka tekevät kakusta täyteläisen samettisen. Täytteessä maistuu myös häivähdys sitruunan raikkautta. Rapea, keksimäinen pohja valmistetaan perinteiseen tapaan murskatuista digestive-kekseistä. Pinnalla on talon oma, itse keitetty vadelmahillo.
Kakkujen halkaisijat 24cm (15-20hlö) ja 18cm (noin 8 hlö).
New York -juustokakku vadelmahillolla n. 8 hlö - 39,50€ /kpl
39,50 €
Saatavilla 11.10. alkaen
New York -juustokakku vadelmahillolla 15-20 hlö - 64,50€ /kpl
64,50 €
Saatavilla 11.10. alkaen
Digestive-keksit (VEHNÄjauho, palmuöljy, sokeri, täysjyväVEHNÄjauho, glukoosi-fruktoosisiirappi, nostatusaineet (E500, E330, E503), suola) Saattaa sisältää jäämiä maidosta ja seesaminsiemenistä.
voi L (suomalainen pastöroitu KERMA, suola, hapate)
tuorejuusto L (pastöroitu kerma, maitojauhe, sakeuttamisaineet (E440, E412), suola, säilöntäaine (E202 kaliumsorbaatti), hapate)
kananmunamassa (pastöroitu suomalainen KANAMUNAmassa (vapaan kanan munista) (97%), vesi, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E330), suola)
sokeri
vanilja-aromi (aromiaineita, propyleeniglykoli E1520 (55,2%), etanoli, väri E150a (0,06%)
suola
vaniljasokeri (sokeri, Bourbon vaniljauute, maissitärkkelys, Bourbon vanilja, luontainen aromi)
sitruunamehu (sitruunamehu tiivisteestä, sitrusöljy, säilöntäaine (kalsiumdisulfiitti))
creme fraiche L (pastöroitu kerma, sakeuttamisaineet (muunnettu tärkkelys, E410), hapate)
vadelma (ulkomainen)
hillo-marmeladisokeri (sokeri, hyytelöimisaine (pektiini), säilöntäaine (kaliumsorbaatti))
vuokaspray (kasviöljy (rapsi), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini E322), ponneaineet (propaani, butaani, isobutaani))