Miriam'sin omena-kinuskisuklaakakku on täsmälohdutusta syksyn viimoihin!
Temppu tehdään näin: keitetään sopivasti makea hilloke sesongin omenoista. Lisätään siihen isoja nokareita tuorejuustoa ja täyteläistä kinuskikermaa. Maustetaan mehevä, gluteeniton kaakaokakkupohja vaniljaisella omenaliemellä ja lusikoidaan sen väliin kerrokset täytteitä. Lopuksi kuorrutetaan koko komeus suklaa-ganachella eli valuvalla tummasuklaakuorrutteella.
Ja kas, talon omena-kinuskisuklaakakku on valmis sulamaan suussasi!
Kuvan koristelu on suuntaa-antava.
Kakun halkaisija noin 24cm (12-18 hlö) ja 18cm (noin 6 hlö).
Omena-kinuskisuklaakakku n. 6 hlö - 34,50€ /kpl
34,50 €
Saatavilla 23.9. alkaen
Omena-kinuskisuklaakakku 12-18 hlö - 59,50€ /kpl
59,50 €
Saatavilla 2 kpl heti hyllyssä, tilattavissa 23.9. alkaen
voi L (suomalainen pastöroitu kerma, suola, hapate)
sokeri
Sunnuntai gluteeniton jauhoseos (gluteeniton VEHNÄTÄRKKELYS, sokeri, sakeuttamisaineet (E412, E466), nostatusaineet (E575, E500), rauta, niasiini, tiamiini (B1-vitamiini), riboflaviini (B2-vitamiini), B6-vitamiini)
mantelijauho
kananmunamassa (pastöroitu suomalainen vapaana kanan kananmunamassa, säilöntäaine E202, happamuudensäätöaine E330, suola)
rypsiöljy
leivinjauhe (nostatusaineet: E500ii, E450i, maissitärkkelys)
suola
maito (L)
kaakaojauhe
tuorejuusto L (pastöroitu kerma, maitojauhe, sakeuttamisaineet (E440, E412), suola, säilöntäaine (E202 kaliumsorbaatti), hapate)
vispikerma L (kerma, stabilointiaine (karrageeni))
ksantaani (sakeuttamisaine, ksantaanikumi E415)
omenamehu
omena (ulkomainen)
hapettumisenestoaine (E300, E330)
hillo-marmeladisokeri (sokeri, hyytelöimisaine (pektiini), säilöntäaine (kaliumsorbaatti))
kaneli
fariinisokeri
kuohukerma (kerma, stabilointiaine (karrageeni))
tärkkelyssiirappi
vaniljasokeri (sokeri, Bourbon vaniljauute, maissitärkkelys, Bourbon vanilja, luontainen aromi)
Brunbergin tumma suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, aromi: vanilliini, suola)
vuokaspray (rypsiöljy, emulgointiaine (rypsilesitiini), ponneaineet (propaani, butaani)