Miriam'sin poropiirakassa ei juustoa ja kermaa ole säästelty. Lämmitettynä piirakka sulaa suuhun ja tuo lohtua kylmiin talvipäiviin sekä iloa pikkujouluihin. Piirakan pohjana on tietenkin Virtasalmen Viljatuotteen maukasta gluteenitonta jauhoseosta sekä voita. Täytteeseen on upotettu reilusti mehevää porolihaa. Lisäksi voimme paljastaa teille salaisuuden, joka kruunaa tämän suolaisen piirakan makunautinnon: se on nimittäin timjami, joka sopii täydellisesti poron makupariksi.
Minimitilausmäärä 4 kpl.
Poropiirakka pala - 6,90€ /kpl
27,60 €
Saatavilla 12.11. alkaen
Myllärin vaalea jauhoseos (riisijauho, perunajauho, maissijauho, psyllium)
Virtasalmen viljatuotteen tumma jauhoseos (tattarijauho, perunahiutale, pellavarouhe, psyllium)
Voi L (suomalainen pastöroitu kerma, suola, hapate)
Suola
Pororouhe (poronliha(44%), saksanhirvenliha(42%), vesi, suola(2,6%), stabilointiaine (E451), glukoosi, hapettumisenestoaine (E301), luontainen savuaromi, säilöntäaine (E250), lihapitoisuus 86%)
Timjami
Sipuli
Pippurisekoitus (mustapippuri, sinapinsiemen, sipuli, korianteri, cayennepippuri, maustepippuri, suola, punainen paprika, juuriselleri)
Valion Suurtalousjuustoraasteseos L (juusto (pastöroitu maito, hapate, suola), paakkuuntumisenestoaine E460)
Ruokakerma L (kerma, maitovalmiste, muunnettu maissi- ja tapiokatärkkelys, stabilointiaineet (E471, E466)
Kananmunamassa (Pastöroitu suomalainen KANANMUNAMASSA (vapaan kanan munista) (97%), vesi, säilöntäaine (E202),happamuudensäätöaine (E330), suola)