Ranskalainen suklaakakku on Miriam'sin kaikkien aikojen suosituin klassikkokakku! Mutakakkumaiseen, kokonaan jauhottomaan pohjaan on leivottu reilu määrä tummaa suklaata ja pohjan päälle on vatkattu paksu kerros vaniljakermaa. Kakku koristellaan suklaaraasteella, pensasmustikoilla ja vadelmarouheella. Yhdessä maut ovat lyömätön yhdistelmä! Lisäksi tämä herkullinen kakku sopii useaan erityisruokavalioon.
Kuvan koristelu on suuntaa-antava.
Kakun halkaisija noin 24cm (8-12 hlö) ja 20cm (noin 6 hlö).
Ranskalainen suklaakakku 8-12 hlö - 44,50€ /kpl
44,50 €
Saatavilla 15.1. alkaen
Ranskalainen suklaakakku n. 6 hlö - 29,50€ /kpl
29,50 €
Saatavilla 15.1. alkaen
voi L (suomalainen pastöroitu kerma, suola, hapate)
Brunbergin tumma suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, aromi: vanilliini, suola)
kananmunamassa (pastöroitu suomalainen KANAMUNAmassa (vapaan kanan munista) (97%), vesi, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E330), suola)
sokeri
kaakaojauhe
vaniljasokeri (sokeri, Bourbon vaniljauute, maissitärkkelys, Bourbon vanilja, luontainen aromi)
suola
vispikerma L (kerma, stabilointiaine (karrageeni))
marjat sesongin mukaan
vadelmarouhe
Sisältää vuokaspray: rypsiöljy , emulgointiaine (rypsilesitiini), ponneaineet (propaani, butaani, jotka eivät tuhoa ilmakehän otsonikerrosta)