Ranskalainen suklaakakku on Miriam'sin kaikkien aikojen suosituin klassikkokakku! Mutakakkumaiseen, kokonaan jauhottomaan pohjaan on leivottu reilu määrä tummaa suklaata ja pohjan päälle on vatkattu paksu kerros vaniljakermaa. Kakku koristellaan suklaaraasteella sekä tuoreilla mansikoilla ja pensasmustikoilla. Yhdessä maut ovat lyömätön yhdistelmä! Lisäksi tämä herkullinen kakku sopii useaan erityisruokavalioon.
Kakun halkaisija noin 24cm (8-12 hlö) ja 20cm (noin 6 hlö).
Ranskalainen suklaakakku n. 6 hlö - 27,50€ /kpl
27,50 €
Saatavilla 28.9. alkaen
Ranskalainen suklaakakku 8-12 hlö - 39,50€ /kpl
39,50 €
Saatavilla 28.9. alkaen
voi L (suomalainen pastöroitu kerma, suola, hapate)
Brunbergin tumma suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, aromi: vanilliini, suola)
kananmuna
sokeri
kaakaojauhe
vaniljasokeri (sokeri, Bourbon vaniljauute, maissitärkkelys, Bourbon vanilja, luontainen aromi)
suola
vispikerma L (kerma, laktaasientsyymi, stabilointiaine (karrageeni))
marjat sesongin mukaan
Sisältää vuokaspray: kasviöljy (rapsi), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini E322), ponneaineet (propaani, butaani, isobutaani)