Ranskalainen suklaakakku

gluteeniton
kauraton
laktoositon
luontaisesti gluteeniton
sisältää kananmunaa
sisältää maitotuotteita
vehnätön
viljaton

Ranskalainen suklaakakku on Miriam'sin kaikkien aikojen suosituin klassikkokakku! Mutakakkumaiseen, kokonaan jauhottomaan pohjaan on leivottu reilu määrä tummaa suklaata ja pohjan päälle on vatkattu paksu kerros vaniljakermaa. Kakku koristellaan suklaaraasteella, pensasmustikoilla ja vadelmarouheella. Yhdessä maut ovat lyömätön yhdistelmä! Lisäksi tämä herkullinen kakku sopii useaan erityisruokavalioon.

 

Kuvan koristelu on suuntaa-antava.

Kakun halkaisija noin 24cm (8-12 hlö) ja 20cm (noin 6 hlö).

Ranskalainen suklaakakku 8-12 hlö - 44,50€ /kpl

44,50 €

- +

Saatavilla 11.7. alkaen

Ranskalainen suklaakakku n. 6 hlö - 29,50€ /kpl

29,50 €

- +

Saatavilla 1 kpl heti hyllyssä, tilattavissa 11.7. alkaen

voi L (suomalainen pastöroitu kerma, suola, hapate)

Brunbergin tumma suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, aromi: vanilliini, suola)

kananmunamassa (pastöroitu suomalainen KANAMUNAmassa (vapaan kanan munista) (97%), vesi, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E330), suola)

sokeri

kaakaojauhe

vaniljasokeri (sokeri, Bourbon vaniljauute, maissitärkkelys, Bourbon vanilja, luontainen aromi)

suola

vispikerma L (kerma, stabilointiaine (karrageeni)) 

marjat sesongin mukaan

 

Sisältää vuokaspray: rypsiöljy , emulgointiaine (rypsilesitiini), ponneaineet (propaani, butaani, jotka eivät tuhoa ilmakehän otsonikerrosta)

Tutustu myös näihin herkkuihin

Porkkanakakku