Ranskalainen suklaakakku pala

gluteeniton
laktoositon
viljaton
vehnätön
kauraton
luontaisesti gluteeniton
sisältää kananmunaa
sisältää maitotuotteita

Ranskalainen suklaakakku on Miriam'sin kaikkien aikojen suosituin klassikkokakku! Mutakakkumaiseen, kokonaan jauhottomaan pohjaan on leivottu reilu määrä tummaa suklaata, ja pohjan päälle on vatkattu paksu kerros vaniljakermaa. Kakku koristellaan suklaaraasteella ja tuoreilla marjoilla. Yhdessä maut ovat lyömätön yhdistelmä! Lisäksi tämä herkullinen kakku sopii useaan erityisruokavalioon.

Koristelu on suuntaa antava. Käytämme koristelussa marjoja sesongin mukaan.

Ranskalainen suklaakakku pala - 6,50€ /kpl

6,50 €

- +

Saatavilla 12.2. alkaen

voi L (suomalainen pastöroitu kerma, suola, hapate)

Brunbergin tumma suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, aromi: vanilliini, suola)

kananmunamassa (pastöroitu suomalainen KANAMUNAmassa (vapaan kanan munista) (97%), vesi, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E330), suola)

sokeri

kaakaojauhe

vaniljasokeri (sokeri, Bourbon vaniljauute, maissitärkkelys, Bourbon vanilja, luontainen aromi)

suola

vispikerma L (kerma, stabilointiaine (karrageeni)) 

marjat sesongin mukaan

 

Sisältää vuokaspray: rypsiöljy , emulgointiaine (rypsilesitiini), ponneaineet (propaani, butaani, jotka eivät tuhoa ilmakehän otsonikerrosta)

Tutustu myös näihin herkkuihin

Karjalanpiirakka

Voisilmäpulla

Paahtopaistisämpylät

Aamiaissämpylät

Mozzarella-pestocroissant

Talon suklaakakku

Tiikerikakku