Ranskalainen suklaakakku on Miriam'sin kaikkien aikojen suosituin klassikkokakku! Mutakakkumaiseen, kokonaan jauhottomaan pohjaan on leivottu reilu määrä tummaa suklaata, ja pohjan päälle on vatkattu paksu kerros vaniljakermaa. Kakku koristellaan suklaaraasteella ja tuoreilla marjoilla. Yhdessä maut ovat lyömätön yhdistelmä! Lisäksi tämä herkullinen kakku sopii useaan erityisruokavalioon.
Koristelu on suuntaa antava. Käytämme koristelussa marjoja sesongin mukaan.
Ranskalainen suklaakakku pala - 6,50€ /kpl
6,50 €
Saatavilla 12.2. alkaen
voi L (suomalainen pastöroitu kerma, suola, hapate)
Brunbergin tumma suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, aromi: vanilliini, suola)
kananmunamassa (pastöroitu suomalainen KANAMUNAmassa (vapaan kanan munista) (97%), vesi, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E330), suola)
sokeri
kaakaojauhe
vaniljasokeri (sokeri, Bourbon vaniljauute, maissitärkkelys, Bourbon vanilja, luontainen aromi)
suola
vispikerma L (kerma, stabilointiaine (karrageeni))
marjat sesongin mukaan
Sisältää vuokaspray: rypsiöljy , emulgointiaine (rypsilesitiini), ponneaineet (propaani, butaani, jotka eivät tuhoa ilmakehän otsonikerrosta)