Moderni salted caramel -juustokakku on koukuttava yhdistelmä suolaista ja makeaa. Perinteinen juustokakkupohja valmistetaan murskatuista digestive-kekseistä. Aavistuksen happaman tuorejuustotäytteen kermainen koostumus sulaa suuhun, ja on lyömätön pari makealle kinuskikuorrutteelle. Kakun päälle tulevan kinuskin keitämme tietenkin itse. Kokonaisuus viimeistellään ripottelemalla kinuskin pinnalle suolahippuja ja vastustamaton suolakinuskikakku on valmis.
Salted caramel -juustokakku 10-15 hlö - 49,50€ /kpl
49,50 €
Saatavilla 7.12. alkaen
Digestive-keksit (vehnäjauho, palmuöljy, sokeri, täysjyvävehnäjauho, glukoosi-fruktoosisiirappi, nostatusaineet (E500, E330, E503), suola). Saattaa sisältää jäämiä maidosta ja seesaminsiemenistä.
Voi L (suomalainen pastöroitu kerma, suola, hapate)
Tuorejuusto L (pastöroitu kerma, maitojauhe, sakeuttamisaineet (E440, E412), suola, säilöntäaine (E202 kaliumsorbaatti), hapate)
Vaniljasokeri (sokeri, Bourbon vaniljauute, maissitärkkelys, Bourbon vanilja, luontainen aromi)
Sitruunamehu (sitruunamehu tiivisteestä, sitrusöljy, säilöntäaine (kalsiumdisulfiitti))
Kananmuna
Maizena-maissitärkkelysjauhe
Fariinisokeri
Kerma L
Suola
Sisältää vuokaspray: kasviöljy (rapsi), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini E322), ponneaineet (propaani, butaani, isobutaani)