Miriam'sin mehevä suklaakakku on jokaisen suklaanystävän unelma! Täydellisen pehmeä ja mantelijauhoilla mehevöitetty kaakaopohja saa väliinsä reilun kerroksen suussa sulavaa suklaatäytettä. Kakun pinnalle valutetaan kiiltävä ganache tummasta suklaasta ja koristellaan...
Täyteläinen ja riittoisa suklaaunelma vie takuulla makean nälän mennessään!
Kuvan koristelu on suuntaa-antava.
Kakun halkaisija noin 24cm (12-18 hlö) ja 18cm (noin 6 hlö).
Talon suklaakakku n. 6 hlö - 39,50€ /kpl
39,50 €
Saatavilla 18.11. alkaen
Talon suklaakakku 12-18 hlö - 64,50€ /kpl
64,50 €
Saatavilla 1 kpl heti hyllyssä, tilattavissa 18.11. alkaen
voi L (suomalainen pastöroitu kerma, suola, hapate)
sokeri
Sunnuntai gluteeniton jauhoseos (gluteeniton VEHNÄTÄRKKELYS, sokeri, sakeuttamisaineet (E412, E466), nostatusaineet (E575, E500), rauta, niasiini, tiamiini (B1-vitamiini), riboflaviini (B2-vitamiini), B6-vitamiini)
mantelijauho
kananmunamassa (pastöroitu suomalainen vapaana kanan kananmunamassa, säilöntäaine E202, happamuudensäätöaine E330, suola)
rypsiöljy
leivinjauhe (nostatusaineet: E500ii, E450i, maissitärkkelys)
suola
maito (L)
kaakaojauhe
Brunbergin tumma suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, aromi: vanilliini, suola)
vispikerma L
kuohukerma L
vuokaspray (kasviöljy (rapsi), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini E322), ponneaineet (propaani, butaani, isobutaani))
kuorrutesuklaa
kimallespray: etanoli, väri ( E172), ponnekaasut ( E943a, E943b, E944). Saattaa sisältää jäämiä maidosta, sulfiitista ja soijasta.