Enemmän suklaata on enemmän! Tässä tuplasuklaakuppikakussa, tai "cupcakessa", on suussasulavan pehmeä tummasuklaapohja ja päällä kermainen valkosuklaakuorrute. Pikkuherkun gluteeniton ja kokonaan jauhoton kakkupohja sopii myös moneen erityisruokavalioon.
Minimitilausmäärä 4 kpl.
Tuplasuklaakuppikakut - 4,50€ /kpl
18,00 €
Saatavilla 17.1. alkaen
kananmunamassa (pastöroitu suomalainen KANAMUNAmassa (vapaan kanan munista) (97%), vesi, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E330), suola) sokeri voi L (suomalainen pastöroitu kerma, suola, hapate) rypsiöljy Sunnuntai gluteeniton jauhoseos (gluteeniton VEHNÄTÄRKKELYS, sokeri, sakeuttamisaineet (E412, E466), nostatusaineet (E575, E500), rauta, niasiini, tiamiini (B1-vitamiini), riboflaviini (B2-vitamiini), B6-vitamiini) mantelijauho leivinjauhe (nostatusaineet: E500ii, E450i, maissitärkkelys) suola punainen maito L kaakaojauho sakeuttamisaine ksantaanikumi (E415) vispikerma L (kerma, laktaasientsyymi, stabilointiaine (karrageeni)) Pandan valkosuklaa (sokeri, täysmaitojauhe, kaakaovoi, emulgointiaine (lesitiini), luontainen aromi (vanilja), suola). Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää ja mantelia. Mustikka.