Ihastuttava herukkainen versio britakakusta! Mustaherukan raikas maku taittaa täydellisesti britakakun makeutta ja ne luovatkin yhdessä koukuttavan yhdistelmän.
Kaurajauhoilla mureutettu mehevä pohja on valmistettu gluteenittomiin jauhoihin. Pohjan päältä löytyy makeaa marenkia, tuoreita mehukkaita mustaherukoita sekä reilu kerros vaniljalla ja limellä maustettua täyteläistä rahka-kermatäytettä.
Kakku koristellaan tuoreilla marjoilla ja itse valmistamillamme marengeilla. Kuvan koristelu on suuntaa-antava.
Kakun halkaisija noin 24cm (10-15 hlö) ja 18cm (noin 6 hlö).
Vadelma-herukkabritakakku 10-15 hlö - 54,50€ /kpl
54,50 €
Saatavilla 26.9. alkaen
Vadelma-herukkabritakakku n. 6 hlö - 29,50€ /kpl
29,50 €
Saatavilla 26.9. alkaen
voi L (suomalainen pastöroitu kerma, suola, hapate)
sokeri
kananmuna
Semper gluteeniton jauhoseos (riisijauho, maissitärkkelys, perunajauho, modofioitu perunatärkkelys, sokeri, sakeuttamisaineet (E412, E464, E440), suola)
maissijauho
kaurajauho
leivinjauhe (nostatusaineet: E500ii, E450i, maissitärkkelys)
mustaherukka (Suomi)
vispikerma L (kerma, stabilointiaine (karrageeni))
kuohukerma L
vaniljasokeri (sokeri, Bourbon vaniljauute, maissitärkkelys, Bourbon vanilja, luontainen aromi)
maitorahka L (pastöroitu rasvaton maito, hapate)
limen kuori
koristeluun marenkeja, tuoreita vadelmia, vadelmarouhetta ja timjamia
vuokaspray (kasviöljy (rapsi), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini E322), ponneaineet (propaani, butaani, isobutaani))