Vadelmakermakakku

gluteeniton
laktoositon
kauraton
sisältää vehnätärkkelystä
sisältää kananmunaa
sisältää maitotuotteita

Miriam'sin vadelmakermakakku sopii joka juhlaan! Sitruunaliemellä mehevöitetty gluteeniton sokerikakkupohja on kondiittoriemme taidonnäyte. Kakun välistä löytyvä itse keitetty vadelmahillo on ihanasti aavistuksen hapokas pari talon omalle vaniljakreemitäytteelle. Kakun pinnalla on moderni tasainen kermakuorrute ja päällä hempeä koristelu tuoreilla marjoilla. Tämä kakku onkin raikas vaihtoehto juhliin!

 

Kuvan koristelu suuntaa-antava. Kuvan kakku on n. 20 hlölle (huom 30 hlön kakku valmistetaan levykakkuna).

Kakkujen halkaisijat:
- 8-10 hlö noin 18cm
- n. 15 hlö noin 20cm
- n. 20 hlö noin 24cm
- n. 30 hlö (levykakku) 28x32 cm

Vadelmakermakakku 8-10 hlö - 49,50€ /kpl

49,50 €

- +

Saatavilla 13.2. alkaen

Vadelmakermakakku n. 15 hlö - 59,50€ /kpl

59,50 €

- +

Saatavilla 13.2. alkaen

Vadelmakermakakku n. 20 hlö - 74,50€ /kpl

74,50 €

- +

Saatavilla 13.2. alkaen

Vadelmakermakakku n. 30 hlö (levykakku) - 109,00€ /kpl

109,00 €

- +

Saatavilla 13.2. alkaen

kananmunamassa (pastöroitu suomalainen KANAMUNAmassa (vapaan kanan munista) (97%), vesi, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E330), suola)

sokeri

maissitärkkelys

Sunnuntai gluteeniton jauhoseos (gluteeniton VEHNÄTÄRKKELYS, sokeri, sakeuttamisaineet (E412, E466), nostatusaineet (E575, E500), rauta, niasiini, tiamiini (B1-vitamiini), riboflaviini (B2-vitamiini), B6-vitamiini)

sitruunamehu (sitruunamehu tiivisteestä, sitrusöljy, säilöntäaine (kalsiumdisulfiitti))

sokeri

vispikerma L (kerma, stabilointiaine (karrageeni)) 

maito L

keltuaismassa (pastöroitu munankeltuaismassa, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), happamuudensäätöaine (sitruunahappo))

vadelma (ulkomainen)

hillo-marmeladisokeri (sokeri, hyytelöimisaine (pektiini), säilöntäaine (kaliumsorbaatti))

vaniljasokeri (sokeri, Bourbon vaniljauute, maissitärkkelys, Bourbon vanilja, luontainen aromi)

marjoja sesongin mukaan

minttu

 

Sisältää vuokaspray: rypsiöljy , emulgointiaine (rypsilesitiini), ponneaineet (propaani, butaani, jotka eivät tuhoa ilmakehän otsonikerrosta)

Tutustu myös näihin herkkuihin

Lohivoileipäkakku

Minttusuklaabrownie cocktailpala koristelulla

Vegaaninen mango-passionkakku