Vadelma-sitruunahyve on vaaleanpunainen unelmakakku täynnä pehmeyttä ja raikkaita makuja. Kakkupohjassa on pehmeä ja reilusti kostutettu gluteeniton vaalea sokerikakkupohja ja täytteenä löytyy itsekeitettyä vadelmahilloa sekä lemon curdia. Hempeä italialainen marenki on värjätty aidolla vadelmalla. Kakku viimeistellään vielä marenkipursotuksilla ja tuoreilla marjoilla.
Mikä valloittava herkku kesän juhlapöytään!
Kuvan koristelu suuntaa-antava. Kuvan kakku on n. 20 hlölle (kakun mittasuhteet muuttuvat koosta riippuen).
Kakkujen halkaisijat:
- 8-10 hlö noin 18cm
- n. 15 hlö noin 20cm
- n. 20 hlö noin 24cm
Vadelma-sitruunahyve 8-10 hlö - 62,50€ /kpl
62,50 €
Saatavilla 26.3. alkaen
Vadelma-sitruunahyve n. 15 hlö - 72,50€ /kpl
72,50 €
Saatavilla 26.3. alkaen
Vadelma-sitruunahyve n. 20 hlö - 89,50€ /kpl
89,50 €
Saatavilla 26.3. alkaen
kananmunamassa (pastöroitu suomalainen KANAMUNAmassa (vapaan kanan munista) (97%), vesi, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E330), suola)
sokeri
maissitärkkelys
Sunnuntai gluteeniton jauhoseos (gluteeniton VEHNÄTÄRKKELYS, sokeri, sakeuttamisaineet (E412, E466), nostatusaineet (E575, E500), rauta, niasiini, tiamiini (B1-vitamiini), riboflaviini (B2-vitamiini), B6-vitamiini)
Sitruunamehu (sitruunatäysmehu (99,5%), sitruunan kuoresta valmistettu eteerinen öljy, hapettumisenestoaine (kaliumdiSULFIITTI).
vadelma (ulkomainen)
hillo-marmeladisokeri (sokeri, hyytelöimisaine (pektiini), säilöntäaine (kaliumsorbaatti))
vispikerma L (kerma, stabilointiaine (karrageeni))
maitorahka L (pastöroitu rasvaton maito, hapate)
vaniljasokeri (sokeri, Bourbon vaniljauute, maissitärkkelys, Bourbon vanilja, luontainen aromi)
Lemon curd (Sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, vesi, maissitärkkelys, kasviöljyt ( palmu, rapsi) sitruunamehu tiiviste (1,5 %), KANANMUNAJAUHE, hyytelöimisaine: pektiini, happo: sitruunahappo, happamuudensäätöaine: natriumsitraatit, sitruunaöljy, väri: karotenoidit, hapettum isenestoaine: askorbiinihappo)
sitruunankuori
vadelmapyree (vadelma(90%), ruokosokeri
kananmunan valkuainen
koristeena vadelmarouhe, mansikka, vadelma
vuokaspray (rypsiöljy, emulgointiaine (rypsilesitiini). Ponneaineena propaania ja butaania.