Vadelma-valkosuklaajuustokakku on yksi suosituimmista juustokakuistamme! Kakun keksimäinen pohja on tehty gluteenittomasta kaurasta ja kookoshiutaleista. Uskomattoman täyteläinen valkosuklaa-juustotäyte sulaa suussa ja makua täydentää itse keitetty raikas vadelmahilloke. Kuten muissakaan kakuissamme, ei tässä juustokakussa ole käytetty liivatetta! Kakun pinta koristellaan valkosuklaalastuilla ja vadelmalla.
Kuvan koristelu on suuntaa-antava.
Kakun halkaisija noin 24cm (15-20 hlö) ja 18cm (noin 8 hlö).
Vadelma-valkosuklaajuustokakku n. 8 hlö - 39,50€ /kpl
39,50 €
Saatavilla 21.9. alkaen
Vadelma-valkosuklaajuustokakku 15-20 hlö - 64,50€ /kpl
64,50 €
Saatavilla 21.9. alkaen
gluteeniton kaurahiutale
kookoshiutale
vaniljasokeri (sokeri, Bourbon vaniljauute, maissitärkkelys, Bourbon vanilja, luontainen aromi)
suola
tumma siirappi
rypsiöljy
voi L (suomalainen pastöroitu kerma, suola, hapate)
fariinisokeri
Pandan valkosuklaa (sokeri, täysmaitojauhe, kaakaovoi, emulgointiaine (lesitiini), luontainen aromi (vanilja), suola). SAATTAA SISÄLTÄÄ PIENIÄ MÄÄRIÄ HASSELPÄHKINÄÄ JA MANTELIA.
tuorejuusto L (pastöroitu kerma, maitojauhe, sakeuttamisaineet (E440, E412), suola, säilöntäaine (E202 kaliumsorbaatti), hapate)
vispikerma L (pastöroitu kerma, laktaasientsyymi, stabilointiaine (karrageeni))
sitruunamehu (sitruunamehu tiivisteestä, sitrusöljy, säilöntäaine (kalsiumdisulfiitti))
vadelma (ulkomainen)
hillomarmeladisokeri (sokeri, hyytelöimisaine (pektiini), säilöntäaine (kaliumsorbaatti))
minttu
Sisältää vuokaspray: kasviöljy (rapsi), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini E322), ponneaineet (propaani, butaani, isobutaani)