Nämä vegaaniset ja luontaisesti gluteenittomat kuppikakut sopivat erityisesti aikuiseen makuun, sillä mehevässä suklaakakkupohjassa maistuu myös häivähdys tumman mokan paahteisuutta. Kakun päälle on pursotettu pehmeää ja suussasulavaa kinuskipaahteista appelsiinikreemiä. Kuppikakkua koristamassa on kuivattua appelsiinia ja vegekinuskia. Tämä ihanuus on vegaaninen, gluteeniton ja soijaton, muttei missään nimessä mauton!
Kuvan koristelu on suuntaa-antava.
Vegaaniset appelsiini-suklaakuppikakut - 4,50€ /kpl
18,00 €
Saatavilla 16.1. alkaen
Virtasalmen viljatuotteen vaalea jauhoseos (riisijauho, tumma täysjyväriisijauho, tattarijauho, maissijauho (GMO-vapaa), maissisuurimo (GMO-vapaa), perunajauho ja psyllium)
sokeri
kaakaojauhe
ruokasooda
suola
gluteeniton kauramaito (kaurapohja (vesi, täysjyväkaura 10 %), rypsiöljy, kalsiumkarbonaatti, emulgointiaine (E472e), suola, stabilointiaine (gellaanikumi), riboflaviini (B2), foolihappo, jodi, D2-vitamiini, B12-vitamiini)
rypsiöljy
vaniljasokeri (sokeri, Bourbon vaniljauute, maissitärkkelys, Bourbon vanilja, luontainen aromi)
Paahtimo Papun luomukahvi
banaanisose (100% banaani)
fariinisokeri
kookoskerma (kookospähkinäuute 80%, vesi)
Keiju-margariini (rypsiöljy, vesi, kasvirasvat (palmu ja kookos), emulgointiaineet (E471 ja E472c), suola, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, natriumkarbonaatti, aromi, A- ja D-vitamiinit, väri (beta-karoteeni)
tomusokeri
appelsiinin kuori
kuivattu appelsiini
Sisältää vuokaspray: rypsiöljy , emulgointiaine (rypsilesitiini), ponneaineet (propaani, butaani, jotka eivät tuhoa ilmakehän otsonikerrosta)