Vuohenjuusto-lehtikaalipiirakka pala

gluteeniton
kauraton
sisältää kananmunaa
sisältää maitotuotteita
vähälaktoosinen

Miriam'sin gluteeniton vuohenjuusto-lehtikaalipiirakka on ruokaisa tarjottava alkuvuoden herkutteluun. Maukas, muun muassa tattaria ja pellavarouhetta sisältävä pohja on leivottu lähituotetuista Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomista jauhoista. Kermaisen pehmeään ja paksuun täytteeseen on upotettu runsaasti lehtikaalia ja vuohenjuustoa.

Suolaiset piirakkamme toimivat mainiosti myös tarjottuna raikkaan salaatin kera.

 

Vuohenjuusto-lehtikaalipiirakka pala - 7,90€ /kpl

7,90 €

- +

Saatavilla 18.1. alkaen

Virtasalmen viljatuotteen vaalea jauhoseos (riisijauho, tumma täysjyväriisijauho, tattarijauho, maissijauho (GMO-vapaa), maissisuurimo (GMO-vapaa), perunajauho ja psyllium)

Virtasalmen viljatuotteen tumma jauhoseos (tattarijauho, lisäaineeton perunahiutale, pellavarouhe ja psyllium)

voi L (suomalainen pastöroitu kerma, suola, hapate) 

suola

ruokakerma L (KERMA, vesi, muunnettu maissi- ja tapiokatärkkelys)

Valion juustoraasteseos L (juusto (pastöroitu maito, hapate, happamuudensäätöaine E509, suola), paakkuuntumisenestoaine E460)

kananmunamassa (pastöroitu suomalainen KANAMUNAmassa (vapaan kanan munista) (97%), vesi, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E330), suola)

sipuli

valkosipuli

lehtikaali

vuohenjuusto VL (pastöroitu vuohenMAITO, suola, emulgointiaine (E 509), juoksute,HAPATE, valkohomeviljelmä)

suola

pippurisekoitus (mustapippuri, sinapinsiemen, sipuli, korianteri, cayennepippuri, maustepippuri, suola, punainen paprika, juuriselleri)

kuohukerma L (kerma, stabilointiaine (karrageeni))

vuokaspray (kasviöljy (rapsi), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini E322), ponneaineet (propaani, butaani, isobutaani))

Tutustu myös näihin herkkuihin

Aamiaissämpylät

Lohi-caesarsalaatti

Kinuskinen vadelmakakku

Kuningatarkermakakku

Gluteeniton avocado-hummussämpylä

Vegaaninen appelsiini-suklaakuppikakku