Miriam'sin gluteeniton vuohenjuusto-lehtikaalipiirakka on ruokaisa tarjottava alkuvuoden herkutteluun. Maukas, muun muassa tattaria ja pellavarouhetta sisältävä pohja on leivottu lähituotetuista Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomista jauhoista. Kermaisen pehmeään ja paksuun täytteeseen on upotettu runsaasti lehtikaalia ja vuohenjuustoa.
Suolaiset piirakkamme toimivat mainiosti myös tarjottuna raikkaan salaatin kera.
Vuohenjuusto-lehtikaalipiirakka pala - 7,90€ /kpl
7,90 €
Saatavilla 18.1. alkaen
Virtasalmen viljatuotteen vaalea jauhoseos (riisijauho, tumma täysjyväriisijauho, tattarijauho, maissijauho (GMO-vapaa), maissisuurimo (GMO-vapaa), perunajauho ja psyllium)
Virtasalmen viljatuotteen tumma jauhoseos (tattarijauho, lisäaineeton perunahiutale, pellavarouhe ja psyllium)
voi L (suomalainen pastöroitu kerma, suola, hapate)
suola
ruokakerma L (KERMA, vesi, muunnettu maissi- ja tapiokatärkkelys)
Valion juustoraasteseos L (juusto (pastöroitu maito, hapate, happamuudensäätöaine E509, suola), paakkuuntumisenestoaine E460)
kananmunamassa (pastöroitu suomalainen KANAMUNAmassa (vapaan kanan munista) (97%), vesi, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E330), suola)
sipuli
valkosipuli
lehtikaali
vuohenjuusto VL (pastöroitu vuohenMAITO, suola, emulgointiaine (E 509), juoksute,HAPATE, valkohomeviljelmä)
suola
pippurisekoitus (mustapippuri, sinapinsiemen, sipuli, korianteri, cayennepippuri, maustepippuri, suola, punainen paprika, juuriselleri)
kuohukerma L (kerma, stabilointiaine (karrageeni))
vuokaspray (kasviöljy (rapsi), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini E322), ponneaineet (propaani, butaani, isobutaani))