Jyväskylän parhaat salaatit ja lounas | Miriam's Jyväskylä
1.2.2023

Jyväskylän parhaat salaatit ja lounas

Miten syntyvät Miriam’sin hurmaavat salaatit, joihin asiakkaat rakastuvat kerta toisensa jälkeen? Mikä on Jyväskylän parhaan lounasravintolan salaisuus? Nyt kerromme mitä kaikkea voit nauttia lounaallamme.

lounassalaatti_miriams

Miriam’s tunnetaan laadukkaista tuotteistaan; uskomattomista leivonnaisista sekä Jyväskylän parhaista salaateista. Mutta miten syntyvät nämä herkulliset salaatit, joista puhutaan ystäville ja tutuille vielä pitkään? Ensisijaisen tärkeää jo kahvilan perustamisesta lähtien on ollut aidot ja laadukkaat raaka-aineet. Tämä tarkoittaa sitä, että emme valitse raaka-aineita pelkän hinnan perusteella vaan valintaan vaikuttavat myös monet muut seikat. Salaateissa varsinkin raaka-aineiden tuoreus erottaa monet tekijät toisistaan. Esimerkkinä paistammekin kanat ja pilkomme kasvikset aamuisin alusta asti itse varmistaaksemme niiden tuoreuden. Lisäksi sesonkien huomioiminen on tärkeässä roolissa parhaiden makujen ja raaka-aineiden takaamiseksi. 


Mielenkiintoiset maut 

Salaattimme rakentuvat hyvistä perusraaka-aineista ja makuja väritetään mielenkiintoisilla lisukkeilla ja kastikkeilla. Valmistamme pääsääntöisesti lähes kaikki kastikkeemme itse, joten mistään valmistavarasta ei ole kyse. Pyrimme aina luomaan mielenkiintoisia makuyhdistelmiä sekä hyödyntämään hyväksi havaittuja klassisia makuja. Valikoimaan onkin ajan saatossa muotoutunut muutamia ikisuosikkeja, kuten vaikkapa kana-vuohenjuusto- ja caesarsalaatit.

 
Kiehtovat kausisalaatit

Lisäksi salaattivalikoimaa täydentävät vaihtuvat sesonkisalaattimme, joista on tullut monille jo odottamisen arvoinen tapahtuma. Keväällä herkutellaan perinteisesti parsasalaateilla, kesällä keveillä kesäsalaateilla kuten paistetulla leipäjuustosalaatilla ja syksyllä lohduttavan täyteläisillä vaihtoehdoilla.

Tutustu kausittain vaihtuviin salaatteihin  täältä!

tsatsikisalaatti_lohella

Räätälöidyt salaatit 

Erityisruokavalioiden huomioiminen on tärkeä osa toimintaamme, sillä haluamme, että kaikki voivat nauttia runsaista salaateista ja maistuvista herkuista. Koska salaattimme valmistetaan tilauksesta, myös salaattiannosten muokkaus jokaisen tarpeisiin sopivaksi onnistuu helposti. Kastikkeita tai raaka-aineita vaihtamalla salaateista löytyy useimmiten jokaiselle sopivia vaihtoehtoja. Erityisesti kasvis- ja vegaanisalaattien valikoima on kasvanut asiakkaidemme toiveesta. Huomiommekin niin asiakkaiden kuin työntekijöiden palautteet jatkuvassa tuotekehityksessä. 


Salaatit myös juhliin

Et ehkä tiennytkään, mutta meiltä voi tilata salaatteja myös suuremmalle joukolle isommissa annosvuoissa. Voimme järjestää helposti maistuvan salaattibuffetin esimerkiksi juhliin tai yritystilaisuuksiin. Tässä näppärä tapa helpottaa juhlajärjestelyjäsi!

 

Jyväskylän paras lounas

Miriam's tunnetaan yhtenä Jyväskylän parhaana lounasravintolana - eikä suotta! Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi lounaallemme.

Lounasta tarjoilemme ma-pe klo 10-15
Salaattiannoksia tarjoilemme ma-pe klo 10-18.30 ja la 11-18.30

Lounaaseen sisältyy aina myös paikallisen Paahtimo papun luomukahvi tai tee.

 
Salaattejamme voit tilata myös suoraan verkkokaupasta. Tutustu vaihtoehtoihin täältä!