Lounas Jyväskylä

Miriam'sin suussa sulava salaatti- ja keittolounas

KEITTOLOUNAS

Keittolounaamme on toistaiseksi tauolla. Kerromme pian lisää!

Keitto- ja salaattilounas sisältävät salaatin tai keiton, aamulla itse leipomiemme leipien leipäbuffetin, veden, paikallisen TakeT-teekaupan haudutetun teen ja Papu-paikallispaahtimon tuorepaahdetun luomukahvin.

LOUNASINFO

Miriam'sin maistuvat lounaat Jyväskylän keskustassa

Herkullinen keittolounaamme Jyväskylän keskustassa on tarjolla arkipäivisin klo 10.30–14.00. Lisukesalaatti keiton kanssa maksaa 3,90 €. Tarjoilemme keittolounasta myös lapsille hintaan 5,90 €.

Salaattilounasta tarjoilemme klo 10.30–15.00. Salaatteja on tarjolla joka päivä klo 18.30 asti, mutta arkisin klo 15.00–18.30 sekä lauantaisin salaatin hintaan ei sisälly jälkiruokakahvia tai -teetä.

Tuotteissamme kiinnitämme erityistä huomiota erityisruokavalioihin. Keittomme ovat lähes aina laktoosittomia ja gluteenittomia. Mikäli keitto ei ole laktoositon ja gluteeniton, mainitsemme siitä kyseisen keiton kohdalla erikseen. Lisätietoa allergeeneista saat ottamalla meihin yhteyttä tai paikan päällä kysymällä henkilökunnaltamme.

Mikä saa asiakkaamme kehumaan salaattejamme niin herkullisiksi?


1) Käytämme vain aitoja, raikkaita ja puhtaita raaka-aineita, joita yhdistelemme salaateissamme harkitusti ja testatusti.

2) Koostamme salaattimme tarkkaan valitsemistamme raaka-aineista, jotta ne olisivat paitsi maistuvia ja ravitsevia, veisivät myös mukanaan kovimmankin nälän.

3) Valmistamme salaatit aina tilauksesta. Valmiita vitriinisalaatteja meillä ei tarjoilla lainkaan, vaan aloitamme salaattisi valmistamisen heti tilauksesi jälkeen – juustojen paistamista myöten.

salaatti

Salaateistamme sanotaan monesti, että ne ovat Jyväskylän parhaita. Se onkin tavoitteemme. Pohjana salaateillemme toimivat mm. rapea ja raikas salaattisekoitus, mehukkaat kirsikkatomaatit, makeat viinirypäleet ja päärynät, tuoreet kurkut ja paprikat, avokado ja marinoidut punasipuliviipaleet.

Mikä kruunaisikaan raikkaan vastavalmistetun salaatin paremmin kuin juuri paistettu ja lämmin halloumi tai suussasulava mutta pinnalta rapea vuohenjuusto? Lisämausteeksi laitamme salaatteihimme vielä esimerkiksi paahdettuja siemeniä, rapeita ja sopivan suolaisia krutonkeja, talon paholaisenhilloa tai parmesaania. Mukaan mahtuu vielä yrtti- ja BBQ-maustettu kana, marinoitu tofu, loimulohi sekä herkulliset ja erillisessä kipossa tarjoiltavat salaatinkastikkeet, jotka muuten ovat nekin itse tekemiämme!