Lounas | Miriam's

Lounas Jyväskylä

Miriam'sin suussa sulava salaatti- ja keittolounas

LOUNAS

Lounaamme sisältävät aamulla itse leipomamme leipäbuffetin, veden, Papu-paikallispaahtimon tuorepaahdetun luomukahvin tai teetä.

 

Keittolounaslista

Keittolounas tarjolla arkisin klo 10-14
 

Viikko 16

Ma
Täyteläinen pinaattikeitto & kananmuna (G, L)

TI
 Pippurinen perunasosekeitto (G, L)

Ke
Kermainen lohikeitto (G, L) 9,50€

To
Raikas porkkana-inkiväärisosekeitto (G, VEG)

Pe
Tomaatti-mozzarellakeitto (G, VL)

 Hinta 8,50€

sis. talon leipä, vesi, luomu kahvi/tee

 

LOUNASINFO

Miriam'sin maistuvat lounaat Jyväskylän keskustassa

Poikkeuksellisesti aikavälillä 9.3.-18.4.2021 suljemme keittiön arkisin klo 17.30 ja lauantaisin klo 17.

Salaattilounasta tarjoilemme klo 10–15. Salaatteja on tarjolla joka päivä klo 17.30 asti, mutta arkisin klo 15.00–17.30 sekä lauantaisin salaatin hintaan ei sisälly jälkiruokakahvia tai -teetä.

Tuotteissamme kiinnitämme erityistä huomiota erityisruokavalioihin. Lisätietoa allergeeneista saat ottamalla meihin yhteyttä tai paikan päällä kysymällä henkilökunnaltamme.

Mikä saa asiakkaamme kehumaan salaattejamme niin herkullisiksi?


1) Käytämme vain aitoja, raikkaita ja puhtaita raaka-aineita, joita yhdistelemme salaateissamme harkitusti ja testatusti.

2) Koostamme salaattimme tarkkaan valitsemistamme raaka-aineista, jotta ne olisivat paitsi maistuvia ja ravitsevia, veisivät myös mukanaan kovimmankin nälän.

3) Valmistamme salaatit aina tilauksesta. Valmiita vitriinisalaatteja meillä ei tarjoilla lainkaan, vaan aloitamme salaattisi valmistamisen heti tilauksesi jälkeen – juustojen paistamista myöten.

salaatti

Salaateistamme sanotaan monesti, että ne ovat Jyväskylän parhaita. Se onkin tavoitteemme. Pohjana salaateillemme toimivat mm. rapea ja raikas salaattisekoitus, mehukkaat kirsikkatomaatit, makeat viinirypäleet ja päärynät, tuoreet kurkut ja paprikat, avokado ja marinoidut punasipuliviipaleet.

Mikä kruunaisikaan raikkaan vastavalmistetun salaatin paremmin kuin juuri paistettu ja lämmin halloumi tai suussasulava mutta pinnalta rapea vuohenjuusto? Lisämausteeksi laitamme salaatteihimme vielä esimerkiksi paahdettuja siemeniä, rapeita ja sopivan suolaisia krutonkeja, talon paholaisenhilloa tai parmesaania. Mukaan mahtuu vielä yrtti- ja BBQ-maustettu kana, marinoitu tofu, loimulohi sekä herkulliset ja erillisessä kipossa tarjoiltavat salaatinkastikkeet, jotka muuten ovat nekin itse tekemiämme!