Kettukakku | Täytekakut | Miriam's Jyväskylä

Miriam's Herkkukauppa

VALITSE TUOTEKATEGORIA

Makeat Fantasia- ja valokuvakakut

Kettukakku

gluteenitonlaktoositonluontaisesti gluteeniton

Saatavilla 6.6.

Super suloinen kettukakku kerää hilpeitä ihastuksia lapsilta - ja miksei myös aikuisilta. Tämä kakku on takuuvarmasti lastenjuhlien herkkupöydän hitti.

Kettukakku on valmistettu Miriam'sin mehevään porkkanakakkupohjaan, joka on leivottu luontaisesti gluteenittomista jauhoista ja maustettu porkkanan lisäksi kanelilla sekä kardemummalla. Kakun välistä puolestaan löytyy reilu kerros täyteläisen vaniljaista tuorejuustotäytettä. Turkkinsa kettu saa kauniin oranssiksi värjätyistä tuorejuustopurostuksista ja iloiset kasvot on muovailtu käsin sokerimassasta.

 

Kakku on 10-15 hlö:lle.

Kettukakku 64,50€
Aseta nouto-/kuljetuspäivä

Tutustu myös näihin herkkuihin

Kettukakku
Hilpeä kettukakku kruunaa lastenjuhlien herkkupöydän. Kakun pohjana on Miriam'sin mehevää porkkanakakkua, ja hauskan ulkomuodon lisäksi kakku onkin kokonaan gluteeniton.
Lammaskakku
Hauska lammaskakku on ehdoton suosikki lastenjuhliin! Kakun sisälle on piilotettu Miriam'sin mehevä gluteeniton porkkanakakku ja kuorrutukseen on käytetty vaniljaista tuorejuustoa.
Logokakku
Yritysten toiveiden mukaan toteutettava logokakku. Täytteenä itsetehty raikas vadelmahilloke ja meidän oma vaniljatäyte.
Valokuvakakku
Syötävällä sokerikuvalla saamme tehtyä juuri toiveidesi mukaisen kuvakakun!