Lammaskakku | Täytekakut | Miriam's Jyväskylä

Miriam's Herkkukauppa

VALITSE TUOTEKATEGORIA

Makeat Fantasia- ja valokuvakakut

Lammaskakku

gluteenitonlaktoositonluontaisesti gluteeniton

Saatavilla 6.6.

Ehdoton suosikki lastenjuhliin! Lammaskakun sisuksiin on piilotettu Miriam'sin supermehevä porkkanakakku: fantasiakakun maistuva kakkupohja on siis leivottu lähituotetuista Virtasalmen Viljatuotteen luontaisesti gluteenittomista jauhoista ja maustettu porkkanan lisäksi kanelilla ja kardemummalla. Välistä löytyy reilu kerros täyteläisen vaniljaista tuorejuustotäytettä. Samaa tuorejuustokuorrutetta on käytetty myös lampaan pehmoiseen ulkoasuun. Iloiset kasvot ja korvat on muovailtu käsin sokerimassasta. Tämä hymyilevä lammas saa varmasti jokaisen suun hymyyn!

 

Kakku on 10-15 hlö:lle.

Lammaskakku 57,50€
Aseta nouto-/kuljetuspäivä

Tutustu myös näihin herkkuihin

Kettukakku
Hilpeä kettukakku kruunaa lastenjuhlien herkkupöydän. Kakun pohjana on Miriam'sin mehevää porkkanakakkua, ja hauskan ulkomuodon lisäksi kakku onkin kokonaan gluteeniton.
Lammaskakku
Hauska lammaskakku on ehdoton suosikki lastenjuhliin! Kakun sisälle on piilotettu Miriam'sin mehevä gluteeniton porkkanakakku ja kuorrutukseen on käytetty vaniljaista tuorejuustoa.
Logokakku
Yritysten toiveiden mukaan toteutettava logokakku. Täytteenä itsetehty raikas vadelmahilloke ja meidän oma vaniljatäyte.
Valokuvakakku
Syötävällä sokerikuvalla saamme tehtyä juuri toiveidesi mukaisen kuvakakun!