Miriam's Herkkukauppa

VALITSE TUOTEKATEGORIA

Makeat Kahvilan klassikot

Mustikkajuustokakku

gluteenitonluontaisesti gluteenitonvehnätön

Saatavilla 5.2.

Juustokakku ihanan lempeällä mustikka-valkosuklaatäytteellä. Maukkaan marjaisessa gluteenittomassa juustokakussa on suklainen, lähituotettuihin Virtasalmen Viljatuotteen luontaisesti gluteenittomiin jauhoihin leivottu browniepohja, johon on upotettu isoja valkosuklaapaloja. Tuorejuusto-valkosuklaatäyte on maustettu suomalaisilla metsämustikoilla, ja koristeena kakun pinnalla on tuoreita pensasmustikoita sekä tummaa suklaata raitoina ja lehtinä. Kuten ei muissakaan kakuissamme, ei mustikkajuustokakun hyydyttämisessä ole käytetty liivatetta!

 

Kakku on 12-18 hlö:lle.

Mustikkajuustokakku 52,50€
Aseta nouto-/kuljetuspäivä

Tutustu myös näihin herkkuihin

After Eight -kakku
Täyteläisen suklaan ja raikkaan mintun klassinen mutta aina yhtä pettämätön yhdistelmä. Mutakakkumaisen suklaapohjan päällä herkullinen suklaakreemitäyte.
Daim-kakku
Daim-kakulla taittuu ankarinkin makeannälkä. Mantelisen maukkaan, pehmeän kakun välissä on täyte Daim-rouheesta sekä aidosta vaniljasta itse tehdystä vaniljakiisselistä.
Kinuski-puolukkakakku
Miriam’sin suosituimpia kakkuja kautta aikojen! Viettelevä makean ja kirpeän liitto syntyy suomalaisista puolukoista sekä itse tehdystä kinuskista.
Kolmen suklaan brownie -pala
Ihanasti överi kolmen suklaan brownie on kahvilamme kestosuosikkeja.
Manhattan-juustokakku
Amerikkalaistyylisessä paistetussa juustokakussa on suussasulava, vaniljainen ranskankerma-tuorejuustotäyte talon mustikkahillolla.
Marianne-suklaakakku
Rapea kaura-suklaapohja, täytteenä suussasulava Marianne-täyte ja päällä kookoskermaa. Vegaaninen ja gluteeniton!