Muistotilaisuudet ja kastejuhlat | Miriam's
4.1.2023

Muistotilaisuudet ja kastejuhlat - autamme toteuttamaan juhlasi

Elämässä tulee eteen monenlaisia juhlia, niin ilon täyttämiä kuin surun sävyttämiä. Haluamme olla auttamassa sinua näissä tärkeissä hetkissä. Olemme toteuttaneet vuosien kokemuksella erilaisia juhlia, ja autamme sinua ammattitaidolla niin tilaisuuden suunnittelussa kuin toteutuksessa. 

 

miriams_pitopalvelu_blogi

Muistotilaisuuden tai kastejuhlan järjestäminen

 

Juhlan järjestämisessä on usein paljon muistettavaa, ja erityisesti muistotilaisuudet tulevat usein yllättäen ja nopeallakin aikataululla. Silloin itsellä ei välttämättä ole aina aikaa tai osaamista juhlien järjestämiseen, jolloin kannattaa kääntyä osaavien ammattilaisten puoleen. Autamme mielellämme juhlasi järjestelyssä olipa kyseessä sitten menun suunnittelu, juhlapaikan valinta tai muuta kysyttävää juhlien järjestämisestä. Olemme järjestäneet vuosien aikana lukuisia perhejuhlia niin pienistä intiimeistä tilaisuuksista aina 100 hengen tilaisuuksiin saakka, joten voimme jakaa kokemuksen myötä tulleita vinkkejämme onnistuneen tilaisuuden luomiseen.

Meiltä voit tilata niin pelkät tarjottavat kuin tarjoiluhenkilökunnan hoitamaan esillepanon ja tarjoilun, jolloin sinä voit keskittyä itse juhlaan. Pitopalvelumme kattaa monipuoliset kahvitukset sekä kevyemmät salaatti- ja keittoruokailut. Järjestämme tilaisuuksia niin seurakunnan ja muissa juhlatiloissa kuin asiakkaan kotona. Meiltä saat halutessasi myös astiat ja pöytäliinat vuokralle.

Jos etsit yleisesti tarjoiltavaa juhliin, esimerkiksi voileipäkakkuja, kakkuja tai muita leivonnaisia pienempään tilaisuuteen, niin tutustu HERKKUKAUPPAAMME. Sieltä voit tilata nopeasti haluamasi tarjoilut juhliin. Autamme mielellämme myös kokonaisuuden suunnittelussa!

Miriam'sin mansikkakermakakku

Nikolainkulman juhlatilat Jyväskylän keskustassa

Vuokraamme juhliin myös Nikolainkulman historiallisia juhlatiloja. Upea vaaleanpunainen puurakennus ja koristeelliset juhlasalit ovat omiaan juuri muistotilaisuuksien ja kastejuhlien järjestämiseen. Nikolainkulmasta löytyy kolme eri kokoista tilaa ja kokonaisuuden suunnittelemme aina asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti. Nikolainkulmassa järjestämme tilaisuuden alusta loppuun, jolloin te voitte keskittyä juhlista nauttimiseen. Kysy lisää millaisia palveluita pystymme tarjoamaan sinun juhliisi. 

Nikolainkulma 1

Kaipaatko apua juhlien suunnitteluun?


Mikäli etsit osaavaa pitopalvelua tai juhlatiloja Jyväskylän alueella, niin ole meihin yhteydessä. Autamme mielellämme juhlien suunnittelussa ja toteutuksessa!

 

Ota yhteyttä:

Eveliina Kuusniemi
Asiakkuusvastaava

myynti@miriams.fi
Puh. 050 5431487