Miriam's Herkkukauppa

VALITSE TUOTEKATEGORIA

Kahvilan klassikot

Saatavilla 26.8.
Manhattan-juustokakku
Amerikkalaistyylisessä paistetussa juustokakussa on suussasulava, vaniljainen ranskankerma-tuorejuustotäyte talon mustikkahillolla.
Saatavilla 26.8.
Minttusuklaabrownie-pala
Täydellisen tuhtia ja suklaista, kostean mehevää brownieta mintulla terästettynä.
Saatavilla 26.8.
Mustikkajuustokakku
Maukkaan marjaisessa gluteenittomassa juustokakussa on suklainen browniepohja ja ihanan lempeä mustikka-valkosuklaatäyte.
Saatavilla 26.8.
Pähkinäsuklaabrownie-pala
Tuhdin pähkinäinen ja suklainen, kostean mehevä brownie on kestosuosikki monen juhlaan ja arkeen.
Saatavilla 26.8.
Vadelma-valkosuklaajuustokakku
Suosituimpia kakkujamme! Täyteläisen valkosuklaa-juustotäytteen makua täydentää itse keitetty vadelmahilloke.
Saatavilla 26.8.
Daim-kakku
Daim-kakulla taittuu ankarinkin makeannälkä. Mantelisen maukkaan, pehmeän kakun välissä on täyte Daim-rouheesta sekä aidosta vaniljasta itse tehdystä vaniljakiisselistä.
Saatavilla 26.8.
After Eight -kakku
Täyteläisen suklaan ja raikkaan mintun klassinen mutta aina yhtä pettämätön yhdistelmä. Mutakakkumaisen suklaapohjan päällä herkullinen suklaakreemitäyte.
Saatavilla 26.8.
Suklaa-mokkapiirakka
Supermehevä suklaapohja kuorrutteella, joka on maustettu Paahtimo Papun luomukahvilla. Vegaaninen, joten sopii monelle!
Saatavilla 26.8.
Marianne-suklaakakku
Rapea kaura-suklaapohja, täytteenä suussasulava Marianne-täyte ja päällä kookoskermaa. Vegaaninen ja gluteeniton!
Saatavilla 26.8.
Kolmen suklaan brownie -pala
Ihanasti överi kolmen suklaan brownie on kahvilamme kestosuosikkeja.
Saatavilla 26.8.
Ranskalainen suklaakakku
Miriam'sin kaikkien aikojen suosituin klassikkokakku! Mutakakkumainen pohja sekä vaniljakerma ja tuoreet marjat ovat lyömätön yhdistelmä.
Saatavilla 26.8.
Porkkanakakku
Mehukkaassa porkkanakakussa on samettisen pehmeä, aavistuksen suolaiseen taittuva tuorejuustotäyte ja -kuorrutus.
Saatavilla 26.8.
Kinuski-puolukkakakku
Miriam’sin suosituimpia kakkuja kautta aikojen! Viettelevä makean ja kirpeän liitto syntyy suomalaisista puolukoista sekä itse tehdystä kinuskista.