Miriam's Herkkukauppa

VALITSE TUOTEKATEGORIA

Täytekakut

Saatavilla 31.1.
Popcorn-kinuskikakku
Vegaaninen kinuski-popcornkakku on vastustamaton yhdistelmä suolaista ja makeaa.
Saatavilla 1.2.
Mansikkakermakakku
Perinteinen, mutta aina yhtä näyttävä ja maistuva kermakakku on juhla- ja kahvipöydän kruunu.
Saatavilla 3.2.
Schwarzwaldin kirsikkakakku
Ihana yhdistelmä kirsikkaa ja suklaata mehevässä ja näyttävässä kakussa, jonka pohja on maustettu amaretolla.
Saatavilla 1.2.
Rommimokkakakku
"Semi-naked"-mallisen kakun välistä löytyy useampi kerros kahvilla, banaanilla ja rommilla maustettua vaniljakiisselitäytettä.
Saatavilla 1.2.
Prinsessakakku
Perinteinen prinsessakakku Miriam'sin tapaan! Täytteenä itsetehty raikas vadelmahilloke ja meidän oma vaniljakreemi.
Saatavilla 5.2.
Logokakku
Yritysten toiveiden mukaan toteutettava logokakku. Täytteenä itsetehty raikas vadelmahilloke ja meidän oma vaniljatäyte.
Saatavilla 1.2.
Mango-banaanikakku
Mango-banaanikakussa maistuu kevät! Pohjan välistä löytyy vaniljakiisseliä, banaania ja mangoa.
Saatavilla 5.2.
Valokuvakakku
Meillä on oma sokeriprintterimme, jolla saamme helposti ja nopealla aikataululla tehtyä juuri toiveidesi mukaisen kuvakakun!
Saatavilla 3.2.
Sacherkakku
Wieniläinen klassikko ei juuri esittelyjä kaipaa! Miriam'sin gluteeniton, tummasuklainen, aprikoosihillolla silattu versio on ylellinen herkku.
Saatavilla 3.2.
Valkosuklainen mansikka-passionkakku
Kesäisessä kakussa on passion-tuorejuustotäytettä sekä mansikalla vaaleanpunaiseksi värjätty kuorrutus.
Saatavilla 1.2.
Hedelmäkermakakku
Perinteinen, mutta aina yhtä näyttävä ja maistuva kermakakku on juhla- ja kahvipöydän kruunu.
Saatavilla 1.2.
Vadelmakermakakku
Vadelmakermakakun sisuksiin on upotettu Itse keitettyä vadelmahilloketta ja ihanaa talon vaniljakreemitäytettä.
Saatavilla 1.2.
Kinuskikermakakku
Juhlapöydän klassikko: gluteenittoman sokerikakkupohjan välissä vadelmahilloke ja oma vaniljakreemimme, päällä itse keitetty kinuski.
Saatavilla 3.2.
Tiramisukakku
Miriam'sin kakkuversio italialaisesta klassikkojälkkäristä! Amaretolla ja kahvilla maustetun suklaapohjan välissä on vaniljaista mascarponetäytettä.
Saatavilla 1.2.
Vadelma-maitosuklaakakku
Kakun hennon vaaleanpunainen pinta saadaan vadelmapyreellä maustetusta voikreemistä, ja päälle valutetaan vielä Fazerin maitosuklaata.